En ung jente kan ikke slutte å hulke av lykke etter å ha blitt gjenforent med sin savnede hund.

Hunder er et avgjørende element i hver familie, akkurat som mennesker. ❤❤

Hunden og jenta må være så glade når de er forent.

Hunden heter Max, og han brukte to måneder på å vandre i gatene alene etter å ha gått seg vill. Familien hans var bekymret for at han aldri ville komme hjem etter å ha blitt savnet i San Antonio, Texas.

Husket et flygeblad

Men så, en dag, fikk politimann Perez fra Bexar County Sheriff’s Office en telefon om en hund som ble observert vandrende rundt i et nærliggende område.

Perez husket et flygeblad om en savnet hund som hadde blitt lagt ut på jakt etter Max. Da Perez ankom stedet, la han merke til en liten hvit hund. Det viste seg at det var Max. Han ringte umiddelbart familien for å forsikre dem om at det var hunden deres, og at de skulle bli gjenforent igjen.

Politifolk som Perez burde hedres.

Tilbakekomsten til Max gjorde familien overlykkelig

Returen av valpen til hans to menneskelige søstre ble satt stor pris på av dem; en av dem hulket ukontrollert av lykke og omfavnet Max.

Takket være Perez og den snille naboen som ringte for å melde at han så lille Max i området, er han nå trygt tilbake i hjemmet sitt.

Selv om hun ikke klarer å slutte å gråte synes vi dette bildet er herlig.

En leser sa: «Å se disse små barnas ansikter er uvurderlig! Disse bittesmå skapningene har en dyp effekt på hjertene våre. Offiser Perez, takk for at du ga barnet tilbake til familien. Mange velsignelser til deg!»

En annen person som kommenterte siden skrev: «Vi trenger å se flere historier om politiet som gjør det bra. Hjertet mitt blir varmt av dette.»

Lensmannens kontor la ut på Facebook: «Max og familien hans ble gjenforent, og som du kan se på barnas uttrykk, kunne de ikke vært lykkeligere.»

Hun bak bare: «Herregud, storesøster, du gjør meg helt forlegen, men jeg får PRØVE å smile normalt til tross for at du skal ødelegge alt!»

Politibetjent Perez fortjener å bli gratulert for å ha gjort denne gjenforeningen mulig! Max var i ekstase over å se vennene sine igjen. Han trenger ikke lenger å være bekymret for å finne sitt neste måltid eller sove ute på gata. La oss håpe Max og familien hans alltid vil være lykkelige sammen.

Hvis du liker denne historien, kan du DELE den med familie og venner slik at de kan bevitne naturens skjønnhet.

Loading...