Da disse tre løvene så en liten jente bli kidnappet, gjorde de noe forbløffende.

Å leve i konstant frykt for å bli voldtatt, kidnappet og tvunget til å gifte seg er en realitet for mange jenter i Etiopia. FN anslår at om lag 70% av alle ekteskap i landet foregår på denne måten. Den tragiske sannheten er at det nå har blitt hverdagslig at unge jenter blir kidnappet og inngår i tvangsekteskap.

En 12 år gammel jente var i ferd med å lide samme skjebne, men hadde flaksen på sin side da en flokk med løver grep inn.

Det høres kanskje utrolig ut, men tre løver voktet altså en kidnappet jente i en hel dag før hun endelig ble funnet og reddet av myndighetene.
love11

Løvene ble opprørte da de så hvordan en jente ble angrepet og banket opp av en gruppe menn, noe som fikk dem til å jage bort mennene og beskytte jenta. De omringet henne slik at kidnappingen ikke kunne utføres. «De sto vakt til vi fant henne, så forlot de henne som en gave, og gikk tilbake inn i skogen», sier en etterforsker til NBC News.
lover 1

Ifølge Stuart Williams, en viltdyr-ekspert, kan jenta ha overlevd fordi hun gråt. Det er fordi løven kan forveksle folks gråt med rop fra sine egne barn. «Dette kan forklare hvorfor de ikke så på henne som et bytte,» sier Williams.
love2 1

Illustrasjonsbilder.

Denne historien er helt utrolig, og vi er glade for at løvene var der den dagen. Ifølge de siste dataene, har fire av de sju mennene som var involvert i forbrytelsen blitt arrestert. Hvis bare disse fantastiske løvene kunne beskytte alle jenter som går denne forferdelige skjebnen i møte hver dag. Dette må stoppes!