Hunden var fastlenket hele livet og ble forlatt – ser sjøen for første gang og reaksjonen går viralt.

En fantastisk ting de fleste av oss er klar over når det kommer til hunder, er at de elsker livet og vil gjøre det meste ut av enhver situasjon. Herschel er en schäfer som føler det på den måten – han elsker livet og alt med det.

Men for ikke lenge siden levde Herschel et veldig annerledes liv. Han ble neglisjert av sine likegyldige eiere i fem år, lenket til en stolpe og til slutt forlatt. Det eneste den stakkars hunden visste om, var rett foran øynene hans.

Så snart Herschel ble reddet og brakt til kennelen, begynte han å utforske sine nye omgivelser. Når familier var innom med sjanse for at han kunne få et nytt hjem, viste han sin energi og opphisselse, men den ble ofte feiltatt som aggresjon. Det så ut som at hunden var dømt til å bli værende i kennelen.

Da kom Save Our Shelter inn i bildet. De kjente igjen hva som virkelig befant seg i hjertet av dette omsorgsfulle dyret og ønsket å gi ham en mulighet. Sammen med Rocky Kanaka ga de ham et eventyr: En hel dag fylt av moro!

Det begynte med en tur opp til fjellet, sånn at Herschel kunne nyte snøen. Han absolutt elsket å være ute i det kalde været. Den lekne bisken kastet snø i luften og hadde det så moro som aldri før. Han var også borte og klemte på noen barn som simpelthen elsket energien hans. I stedet for å være fastlåst i en kennel, kunne Herschel utforske sine omgivelser og alt han hadde gått glipp av i livet.

Men dette var ikke den eneste overraskelsen hunden skulle oppleve. Snart var han nemlig tilbake igjen i bilen, på vei mot havet! På veien tok sugde han inn hver centimeter av landskapet!

Da Herschel kom til vannet, kunne han ikke lenger holde inne sin spenning. Han kunne ikke vente med å komme til vannet, og selv Rocky var litt nervøs for å la ham gå løs.

Da hunden følte sanden under hans poter, var hans spenning for mye å holde inne. Han dro til vannet og gleden var lett å se. Han elsket friheten han opplevde, hoppet opp og ned i vannet og beit på bølgene.

Det virket som om han i et øyeblikk opplevde verden som han alltid hadde ønsket å oppleve.

Se denne videoen av Herschel som opplever verden rundt seg og roper lystig på det han ser.

Loading...