Jente skriver et brev til seg selv, rett før hun dør. En dag finner familien det og åpner det…

Det de fleste tenåringer drømmer om er å bli ferdig med skolen, reise verden rundt og ha mange venner.

Og 12 år gamle Taylor Smith fra Tennessee i USA var ikke annerledes. Denne jenta tilbrakte dagene rundt familie og venner og elsket å se på Doctor Who.

Smith skisserte disse planene i et brev hun skrev til sitt fremtidige selv i april 2013. Brevet ble plassert i en boks på rommet hennes med instruksjonen «Skal åpnes av Taylor Smith den 25. april 2023.»

taylor smith

Dessverre levde hun ikke lenge nok til å se om disse drømmene ville bli oppfylt. Bare måneder etter at hun skrev brevet, døde Taylor av komplikasjoner fra en plutselig innsettende lungebetennelse.


Foreldrene hennes, Tim og Mary Ellen Smith, var knust. De kunne ikke tro at jenta deres var borte for alltid.

En dag mens de sorterte eiendelene hennes, fant de brevet. Siden det rørte dem dypt, bestemte de seg for å dele det på nettet og gi andre litt trøst.

Da hun delte datterens brev, skrev Marry Ellen: «Jeg kan ikke gjenopplive henne fysisk, jeg kan ikke bringe henne tilbake, men jeg er så takknemlig for at folk har blitt inspirert av historien hennes.»

Nedenfor er et bilde av Taylors brev og ordene hun skrev til seg selv. Under bildet kan du lese brevet oversatt til norsk av Viral’o’Mania.com.

brevet

Kjære Taylor,

Hvordan er livet? Livet er ganske enkelt akkurat nå (10 år i fortiden din). Jeg vet at dette kommer litt sent for deg, men nå mens jeg skriver er det fortsatt tidlig, så; gratulerer med fullført videregående! Hvis du ikke gjorde det, gå tilbake og fortsett å prøve. Få den graden! Er du (vi) på college? Hvis ikke, forstår jeg. Vi har tross alt ganske gode grunner.

Ikke glem at det er Allanas 11-årsdag i dag! Jøye meg, 11 allerede? I min tid fylte hun nettopp 1 år! Jeg fikk imidlertid ikke gå på den festen, fordi jeg var i Cranks, Kentucky på min første misjonsreise. Jeg har bare vært tilbake i 6 dager!

Apropos, hvordan er forholdet ditt til GUD? Har du bedt, tilbedt, lest i Bibelen eller nylig gått for å tjene Herren? Hvis ikke, stå opp og gjør det NÅ! Jeg bryr meg ikke om hvilket punkt i livet vi er i akkurat nå, gjør det! Han ble hånet, slått, torturert og korsfestet for deg! En syndfri mann, som aldri har gjort deg eller noen annen person noe galt!

Nå, har du dratt på flere misjonsreiser? Har du vært ute av landet ennå? Hva med på et fly?


Er Doctor Who fortsatt på lufta? Hvis ikke, hvordan endte siste fornyelsen? Du burde gå og se på Doctor Who! Men senere må du lese ferdig dine egne visdomsord!

Har du ditt eget sted ennå? Hvis vi går på college, hva tar vi hovedfag i? Akkurat nå vil jeg bli advokat.

Har du vært i Dollywood nylig? Akkurat nå er deres nyeste attraksjon Wild Eagle. Det er så gøy!

Jeg tror også jeg kommer til å selge iPaden min og kjøpe en iPad mini. Ikke glem å fortelle barna dine at vi er eldre enn nettbrettet! Vedlagt har jeg også en tegning av en iPad, slik at du kan vise dem.

Vel, jeg tror det er alt. Men husk at det er 10 år siden jeg skrev dette. Ting har skjedd, godt og vondt. Det er bare slik livet fungerer, og du må bare slå følge på ferden.

Med vennlig hilsen Taylor Smith


Vakre ord fra en engel som ble tatt fra familien altfor tidlig!

DEL denne gode og aterke historien med dine venner.