I anledning påske ønsket læreren å overraske elevene. De blir MÅLLØSE når de ser det.

Det vi ofte finner ut når vi blir litt eldre er at «den største gleden man kan ha, er å gjøre andre glad.»

Der det i barndommen var viktigst at vi SELV fikk de flotteste og beste gavene, finner mange av oss senere ut at det er mer meningsfyllt og gledelig å kunne gjøre andre glad ved å gi dem en uventet liten gest. Dyrt trenger det ikke å være – det er jo tross alt tanken som teller!

Mattelæreren Brent Walker for femteklassingene på Sheehy Elementary School i Florida, bestemte seg for at han ville gjøre noe ekstra for barna i klassen hans, i forbindelse med at påsken nærmet seg.

Mange av barna i Brent klasse kommer fra familier som ikke var så godt stilt til å kjøpe påskeegg og andre gaver til sine små. Derfor ville Brent smelle til med å kjøpe 20 påskeegg: Ett til hver elev. Det hele etterfulgt av en eggjakt.

På butikken der han skulle kjøpe eggene, sto det utstilt flere store påskekurver fylt til bredden med leker og smågodt.

kurver

Facebook/FOX 13 News – Tampa Bay

Selv om disse flotte kurvene var litt for dyre for Brents budsjett, kunne han ikke riste fra seg tanken om at han mye heller ville glede de små med nettopp disse, framfor de små plasteggene han egentlig hadde tenkt å kjøpe.

Det var da idéen kom til liv: Facebook! Kanskje han kunne få hjelp av noen av vennene sine?

Én time senere hadde han allerede fått inn 700 dollar. Etter noen få flere timer; 1200 dollar. Og voila! Nå kunne han kjøpe påskegaver, ikke bare til sine egne elever, men til samtlige femteklassene, som totalt bestod av 63 elever.

Han hadde aldri turt å drømme om at så mange ville hjelpe han med å gjøre påsken uforglemmelig for elevene. De andre lærerne hjalp også til.


Litt lengre nede i saken får du se video av hvordan barna reagerte da de kom inn i klasserommet og oppdaget de kjempeflotte og stappfulle kurvene på pultene deres. Ansiktsuttrykkene deres sier det meste.

kurv reaksjon

Facebook/FOX 13 News – Tampa Bay

Etter at overraskelsen var et faktum, lot Brent seg intervjue av TV-kanalen Fox 13. Han rettet en stor takk til alle som hadde gjort påfunnet mulig. Det var ikke bare hans egne venner som hadde hjulpet til.

– Forhåpentligvis vil det oppmuntre dem til å gjøre deres beste og prøve enda hardere. De kommer til å forstå at det finnes mennesker som aldri har møtt dem som kjemper for dem og oppmuntrer dem. Dette kom jo fra hele landet, sa Brent i intervjuet.

Se videoen her og se elevenes nydelige reaksjoner:


DEL artikkelen på Facebook for å hylle mattelærerens fine gest!