De tar farvel med sin syke datter. Da kjenner pappa noe i hånden som ingen var forberedt på.

Mirakler kan skje. Det er 2 år gamle Bella fra England et levende bevis på.

Foreldrene hennes hadde gitt opp håpet og ville ta farvel med sin elskede datter. 30 minutter senere skulle den daværende situasjonen snus på hodet.

Francesca og hennes ektemann Lee Moore-Williams fra England, kunne ikke gjøre noe annet enn å stå på sidelinjen som tilskuere da deres datter, Bella, plutselig begynte å miste håret. De var på det tidspunktet på ferie i Spania og da de kom hjem bar det rett til sykehuset.
bella1

Legene kunne konstatere at lille Bella hadde en akutt vitaminmangel på grunn av et virus. Den lille kroppen hennes klarte ikke produsere det den hadde behov for.
bella2

Bare få dager senere var tilstanden hennes så kritisk at hun ble plassert i respirator. Hun ble diagnosert med en sykdom som innebar at hun hadde stor biotinmangel. En ekstremt uvanlig sykdom som rammer 1 av 60 000 nyfødte. Biotin ser til at alle cellene i kroppen vokser som de skal på naturlig vis.
bella3

Bare uker senere var tilstanden forverret. Francesca og Lee tok en hjerteskjærende beslutning: Respiratoren skulle stenges ned. Og beskjeden var at hun ikke kommer til å klare seg. Familien samlet seg på sykehuset og tok et siste bilde sammen med Bellas 5 år gamle storebror. Dette skulle bli det siste farvel.
bella4

Maskinen ble stengt og 30 minutter gikk. Et mirakel inntraff. ”Jeg holdt hånden hennes og var klar over at dette var hennes siste åndedrag. Jeg kunne kjenne at hun slapp taket om hånden min, men så plutselig grep hun tak i fingeren min igjen,” forteller pappa Lee til The Telegraph.

Bella begynte å røre på seg og skrike for full hals i det foreldrene tok tak i hendene hennes igjen. Hun kjempet for livet. Legene grep inn og gjorde alt som sto i sin makt for å redde den lille pikens liv.
bella5

Oksygentilførselen ble økt til normalt nivå – hun skulle leve. Det var ikke noe annet enn et mirakel og legene var aldeles sjokkerte. I dag har det gått seks år måneder siden den dramatiske hendelsen tok sted. Sykdommen er der fremdeles, men nå kan den behandles på en sikker og trygg måte med rette medisiner.

Bellas helse blir bedre og bedre for hver dag som går. Håret hennes har vokst ut igjen og hun kan både gå og prate som andre små barn. I julen feiret hun hjemme med mamma, pappa og storebror Bobby. Vidunderlig!
bella6

Bilder: Facebook.

Del gjerne denne utrolige historien med venner om du ble like rørt som oss.

Aldri gi opp håpet!