6-åringen kaster gaven i søpla. Da gir mamma henne en lærepenge for livet!

En mor fra Florida har blitt rost på nettet etter at hun ga sin utakknemlige datter en læreprnge hun neppe kommer til å glemme.

For å overraske henne hadde alenemoren Haley stresset rundt i 3 forskjellige butikker for å finne et helt spesielt pennal til henne, et som hun trodde datteren ønsket seg. Hun håpet datteren ville juble av glede når hun fikk det.

pennal

Det gikk imidlertid ikke helt slik Hayley hadde forestilt seg.

Og den sjokkerende reaksjonen hun fikk fra datteren har hun lagt ut på Facebook:

Da jeg overrasket henne med det i ettermiddag (trodde hun ville bli i ekstase) så stirret hun bare på det og kastet det i søpla og smalt igjen døren til soverommet. Hun ropte «det er dumt, alle i klassen min har det… Jeg vil ikke ha det lenger!»

Jeg ble så sint for jeg har jobbet så hardt for å klare det økonomisk på egenhånd og sørge for at hun alltid får det hun trenger.

Jeg trodde jeg hadde lært henne å ALLTID være takknemlig og vite hvor heldig hun var – men her var det tydeligvis noen som trengte en liten «wake up call!»

pennal2

Jeg ba henne om å ta pennalet ut av søpla og at vi skulle finne et barn å gi det til i morgen.. et med en mamma og en pappa som ikke har penger til noen skole eller noen som kanskje ikke engang har en mamma eller pappa.

Jeg forklarte henne at hun ikke har krav på noe spesielt og hun tar for gitt hvor heldig hun er… så fra nå av skulle hun bruke et plastikkpennal med lås, og hun skulle personlig være med å levere det fine pennalhuset til et barn som kunne ha nytte av det!

pennal3

Kanskje jeg overreagerer noen ganger, men jeg har gjort alt for at hun skal ha de tingene hun ønsker seg som barn. Jeg tror virkelig å endre sin oppfatning og bare å være takknemlig kan snu enhver situasjon i livet.

Å sette pris på det du har og være takknemlig for det du får er noe som noen og enhver burde tenke oftere på og bli mer bevisst på – voksne såvel som barn.

Dette var nok en viktig lærepenge for den lille jenta. Holder du med moren i det hun gjorde, hjelp henne å DELE dette viktige budskapet videre.