7 år gammel gutt fikk tilbake matteprøven – der hadde lærerinnen skrevet: «Helt ubrukelig»

En lærer skal ikke bare lære fra seg, men h*n skal også støtte og hjelpe elevene. Alle har forskjellige talenter og ferdigheter. Destruktiv kritikk hjelper ingen og kan fullstendig undergrave en persons selvtillit. Spesielt hvis personen er ung. Og da kan det ha livslange konsekvenser.

Man antar at noen som jobber med små barn skulle vite dette som om det var den største selvfølge, men det er dessverre ikke alltid tilfelle…

7 år gamle Kamdyn Piland fikk for en stund siden tilbakelevert matteprøven med ordene «helt ubrukelig» skrevet på. Han viste faren prøven, hvor det også ble skrevet at han «kun svarte på 13 spørsmål på 3 minutter», etterfulgt av «trist» og et tegnet trist ansikt.

Far til Chris klaget til læreren og spurte henne hvordan disse kyniske kommentarene hjalp barnet, og læreren svarte: «Jeg beklager at du føler det slik.»

Fordi læreren ikke tok ham på alvor, delte Chris historien sin på Facebook. Han syntes det var uforståelig og opprørende at noen skulle skrive noe slikt på en barneprøve.

Innlegget hans gikk viralt og mange svarte. Det ble opprettet en begjæring som krevde hennes avgang med mer enn 20 000 underskrifter.

En annen navneinnsamling ble opprettet i en erkjennelse av at læreren tok feil, men at dette ikke skulle føre til oppsigelse. Det siste oppropet har i overkant av 1000 underskrifter.

Chris sier han ikke vet hvordan skolen har håndtert situasjonen, men at sønnen nå har flyttet til en annen klasse. — Kanskje det vil bli tatt på alvor nå og forhindre at det samme skjer med andre lærere og andre elever, sa han, iht. Fox56 News.

Synes du en lærer har rett til å skrive slike kommentarer på en 7-årings prøve? Del gjerne dine meninger om dette!