McDonald’s-ansatt gjør en god gjerning for tårevåt mor i drive-thruen.

For Brittany Reed fra Waynesville, Ohio, var det en av de dagene. Mellom legeavtaler, fotballøvelser og skole tok hun en avgjørelse: middagen ville være på McDonald’s.

«I kveld da jeg forlot fotballtrening med de tre ungene mine, var 4-åringen min så sliten at han begynte å gråte og oppføre seg som en tosk mens vi satte oss i varebilen,» skrev Brittany i et Facebook-innlegg. «Datteren min på 7 år begynte å gråte fordi jeg fortalte henne at vi hadde røde poteter som tilbehør til middag, og tydeligvis var hun ikke en fan, så jeg kastet hendene mine opp og sa GLEM det – det blir McDonald’s i kveld!»

mcdonalds

Brittany fortsatte:

«Vi kommer oss gjennom drive-thruen, bestiller mat, alle tre barna gråter nå av den ene eller den andre grunnen. Jeg går for å betale – JEG GLEMTE VISST VESKEN HJEMME. Nå ville jeg bare gråte. Jeg ser på den unge mannen med tårer i øynene fra å være stresset og irritert og si: ‘Jeg er så lei meg, men jeg må avbryte den bestillingen. Jeg la igjen vesken min hjemme da vi reiste på fotballtreningen i kveld’ UTEN nøling tar han ut lommeboken og sveiper kortet sitt før jeg kunne si: ‘Nei, jeg kommer tilbake!’

Jeg bare: «Vent, nei, det er ok, jeg kommer tilbake» så svarer han «nei det er helt greit, min glede».

Jeg snappet et raskt bilde og spurte om navnet hans, som var Wyatt Jones. Jeg fortalte ham at jeg ville komme tilbake med kontanter for ham, og han prøvde hardt å snakke meg ut av det.

Jeg vil bare at foreldrene hans skal vite hvordan SNILL og MEDFØLENDE din sønn var i kveld! Han fikk denne stressede mammaen til å stoppe et øyeblikk og innse at dette er akkurat det vi foreldre prøver å gjøre, oppdra store mennesker. Vel Wyatt sir, du er et fantastisk menneske !!!

Jeg gikk tilbake og ga ham kontanter og måtte få ham til å ta dem fordi han ikke ønsket å ta mer enn han hadde betalt, men jeg ville at han skulle vite at når du legger godt ut i verden, kommer det ti ganger tilbake til deg!

Wyatt, ikke la denne verden forandre ditt snille hjerte, unge mann, for det er folk som deg som vil forandre denne verden til det bedre!»