Han redder livredd hund fra slakteriet. Etterpå nekter hun å gi slipp på sin redningsmann.

Dessverre behandles ikke alle hunder bra. I noen land er det verre kår for hunder enn andre. Men heldigvis, selv i disse landene er det organisasjoner og mennesker som hjelper hundene.

En av disse personene er Michael Chour. Han er frivillig med The Sound of Animal. Organisasjonen dro til et slakteri i Chomkachek, Kambodsja, for å redde hunder der.

Michael klarte å forhandle med eierne og redde tispen Sweety og fem andre hunder.

Da han så Sweety, ble Michaels hjerte knust. Hunden var ok, men hun var livredd og ante ikke hva som foregikk. Michael strøk henne, tok henne ut og holdt henne.

Hun lot ham aldri gå! Hun var så utrolig takknemlig overfor redningsmannen sin.

Sweety ble plassert i beskyttelsen som organisasjonen har i Thailand. Normalt finner Michael adoptivfamilier for de redde hundene, men ikke denne gangen.

Han bestemte seg for å adoptere Sweety for seg selv, slik at de aldri måtte si farvel!

– Alle hunder har rett til et lykkelig liv, men noen berører hjertet mitt mer enn andre. Hun er en av dem.

Dessverre har denne historien ingen lykkelig slutt… Sweety døde dagen etter at hun ble sterilisert. Det er trist og hjerteskjærende, men vi er glad for at hennes siste dager var omgitt av kjærlighet og omsorg!

Likte du Michaels innsats i denne saken? Da vil du også elske innlegget vi skrev om han for en måned siden, der han redder en 4 måneder gammel valp fra slakteriet.

Virkelig rørende hva denne mannen gjør for disse forsvarsløse og ellers fortapte dyrene. Tusen takk, Michael. 💖

Del hvis du synes hans innsats fortjener å spres

Loading...