Julenisse på motorsykkel jaktet bilfører etter at han meide ned fotgjenger – se jakten.

En Youtube-stjerne kledd ut som julenissen hjalp til med å stoppe en «hit-and-run»-sjåfør som prøvde å flykte fra åstedet. Motorsyklisten, kjent som CHRIS-RS, var vitne til at en fotgjenger ble påkjørt av en sjåfør som kjørte på rødt lys i Paris.

Han syklet og svingte i et veikryss mens dashbordkameraet hans fanget den svarte bilen som traff en eldre kvinne (sies å gå med stokk) i et kryss.

Han prøver å få sjåføren til å stoppe og kutter henne av ved et par anledninger. Men så snart han stiger av sykkelen, kjører sjåføren av gårde. Han hopper tilbake på sykkelen og farer etter henne. Det som følger er en intens jakt gjennom gatene i Paris.

På flere punkter ser det ut til at YouTuberen (også med god hjelp fra andre) har lykkes med å stoppe den svarte Renault Clio-en. Men sjåføren fortsetter stadig å flykte fra sitt ansvar.

Føreren er så hensynsløs at bilen hans på et tidspunkt kjører på feil side av veien for å komme seg unna.

Til slutt ser det ut til at «nissemannen» får lønn for strevet, idet han gruser lenger fremover på veien og får øye på to politimenn på motorsykler, som han får gitt beskjed til. Men fortsatt prøver sjåføren å flykte, noe som tvinger politiet til å tenne sirenene og jage etter henne – de også.

«Nissen» slår følge med politiet og til slutt blir gjerningskvinnen tvunget til siden. Ikke før den ene politimannen peker en pistol mot henne gjennom bilvinduet, går hun ut av bilen!

CHRIS-RS, som «nissefar» vanligvis kaller seg på YouTube, advarer seerne av denne videoen om at den er ment å vise «hva man ikke skal gjøre», og at «å ikke stoppe etter en ulykke er et lovbrudd».

Han sier at det faktisk er viktig å stoppe noen etter et «stikke-av-påkjørsel», ikke bare for å holde sjåfør ansvarlig, men fordi føreren kanskje ikke eier bilen.

«Da jeg sto opp i morges, trodde jeg ikke at jeg skulle gjøre dette,» legger han til på slutten av videoen. Siden utgivelsen av videoen har CHRIS-RS mottatt applaus fra seere over hele kloden. Han har til og med fått tilnavnet «Père Noël justicier» (borgervern-nissen).

Se denne julenissens rå kamp etter rettferdighet i videoen nedenfor.