De satte opp dette gjerdet. Hva de fanget? Vi er målløse.

5. august 2015 mottok redningsorganisasjonen Tunica Humane Society (THS) en telefon om en gruppe hunder som var blitt forlatt i landlige Mississippi. Aldri i sine villeste drømmer hadde de forventet hva som skjedde videre.

19 hunder ble dumpet i en falleferdig hus og etterlatt for å dø – men de ansatte på THS satt sammen en handlingsplan for å redde dem alle. I løpet av de neste 10 dagene reiste mannskapet frem og tilbake til landsbygda hvor hundene vandret målløst, dehydrert og avmagret. Å fange hver og en av hundene viste seg å være en vanskelig prestasjon, da de var redde og løpte løpsk – men gruppen av helter ga dem aldri opp.

Selv om videoen du er i ferd med å se begynner hjerteskjærende, vil du strutte av glede på slutten – fordi disse menneskene var i stand til å redde hver eneste hund. 19 hunder, og ikke én ble liggende igjen! På den 10. dagen fanget teamet endelig den siste hunden i deres felle, og nå er de alle i trygge, kjærlige hender. Hvilken utrolig bragd, som ikke mange mennesker ville vært i stand til å oppnå.

Del dette innlegget med dine venner og familie på Facebook og spre bevisstheten om at godhjertede dyrehjelpere finnes overalt.