Hun fødte tvillinggutter. 4 år senere ser hun på dem og oppdager noe hun aldri før har merket.

I november 2015 gjorde Brandie, en ung mor fra Lakeside, California, et lite eksperiment med sine to gutter. Da oppdaget hun noe hun aldri har tenkt på før, og hun bestemte seg for å dele det i et innlegg på Facebook.

Innlegget spredte seg raskt i tusentalls, som en viktig påminnelse til oss alle, men kanskje først og fremst foreldre til små barn. Les hennes kritikerroste tekst her!

«I dag gjorde jeg et eksperiment. Jeg så på når mine sønner lekte. Jeg satt i hjørnet og telte hvor mange ganger de så på meg av ulike grunner: For å se om jeg så deres kule triks, for å søke bekreftelse eller misnøye for det de gjorde, og for å se mine reaksjoner.

Jeg kunne ikke unngå å tenke på hva jeg hadde sendt av signaler hvis jeg i stedet hadde sittet og sett ned i en mobiltelefon eller andre teknologiske gadgets.»

tvillinggutter (1)

«28 ganger ville mine engler ha lurt på om internett var viktigere enn dem. 28 ganger ville mine sønner ikke ha fått den oppmerksomheten som de fleste voksne søker.

28 ganger ville mine barn ha lurt på om de var alene følelsesmessig. 28 ganger ville de ha blitt forsikret om at den personen du er online, er veldig viktig. «

tvillinggutter (2)

«I en verden der vi aksepteres for den mennesker tror at vi er, men som vi egentlig ikke er, i en verden der bekreftelsen kommer fra hvor mange følgere og «likes» vi har, i en verden der kvalitetstid med sine kjære er erstattet med isolasjon og tekstmeldinger fra den andre siden av rommet, anmoder jeg deg til å våge å være annerledes.»

tvillinggutter (3)

«Vennligst legg ned de teknologiske duppedingsene og tilbring litt tid med familie og kjære. Neste generasjon stoler på at vi vil lære dem hvordan de skal være en voksen. Ikke legg for mye tid i sosiale medier, du vet aldri hvem som sjekker og hvilke signaler du sender til dem.»

tvillinggutter (4)

Bilder: Facebook/Brandie Wood.

Brandies budskap er enkelt, men like viktig for det. Vi er enig med henne, spesielt om at man bør bruke tid aktivt med sine kjære når de faktisk er der, i stedet for å gjøre det via telefon eller datamaskin. Det finnes tid for det allikevel.

Vi mener Brandies innlegg er en virkelig god påminnelse. DEL dette med dine venner hvis du er enig!