Hun er den søteste, gladeste jenta i hele verden. Derfor er dette så vanskelig å se.

NB. Denne saken ble opprinnelig lagt ut og omtalt på sosiale medier i desember i fjor. Men Kai kjemper fremdeles, så saken er fortsatt høyaktuell.

Denne nydelige lille jenta heter Kai. Smilet hennes kunne skilt verdenshavene. Men, hun står ovenfor en tragedie. Kai kjemper imot en sjelden og aggresiv type kreft. Og regningene hoper seg opp. Regninger hennes mor kanskje ikke er i stand til å betale. Så les Kais historie og hjelp henne å oppleve enda en dag, hvis du kan. Verden trenger flere smilende barn som Kai.

Lille Kai er en nydelig, livsglad jente.
kai
Hun er modig som en løve og full av sjarm.
kai2
Seriøst, bare se på dette ansiktet.
kai3
Derfor er det så hjerteskjærende å se henne kjempe for livet.
kai4
Hun ble diagnostisert med Atypical Teratoid Rhabdoid Tumor (AT/RT). AT/RT er en sjelden og aggressiv kreft som blir behandlet med en svimlende høy dose kjemoterapi og stråling over veldig lang tid. Hun har en lang kamp foran seg.
kai5
Kais mor, Teal, er med henne hvert steg på veien.
kai6
Kais mor postet dette på sosiale medier: «I går kveld ble Kai flyttet til kreftomsorgsenheten. Jeg brettet sammen klærne hennes og la dem bort i skuffer. Jeg gikk for å finne ut hvor skittentøyskurven var, og fant i stedet en «kjemoavfall»-kurv. Kai har en rennende nese og mye hoste i dag, så vi ble satt i isolasjon. Jeg hadde på meg en maske overalt hvor jeg gikk for å beskytte de andre pasientene. Så langt har alt vært surrealistisk og vanskelig å tro. Min angst ble ti ganger verre i går kveld da hun ble overført til kreftenheten. Vi er enda nærmere neste kapittel i kampen. Planen, som i morges, er å få henne på cellegift 9. desember… Flere uker tidligere enn det som først ble diskutert. Jeg har vanskelig for å godta at den lille damen min skal tilbringe dette året med å gjennomgå aggressiv terapi for å behandle den aggressive kreften i hjernen hennes. Jeg ville gi alt for å ta hennes plass.»
kai7
Det disse to må gjennomgå er uvirkelig.
kai8
Og det er ikke rettferdig.
kai9
Så vær så snill og hjelp lille Kai hvis du kan.
kai10

Vennligst besøk YouCaring.com hvis du vil hjelpe Kai med å betale sykehusregningene så hun kan beære verden med sitt smil enda en dag. Fortsett å kjempe, Kai, du er vår lille løvinne.

Kilde: Imgur.