En far filmer i skjul mens en lege banner og ler av sønnen hans, som har et panikkanfall.

Å måtte på sykehus er sjeldent en behagelig opplevelse for de fleste av oss. Men å da skulle motta «behandling» som DETTE, slipper heldigvis de fleste av oss…

samuel1

Samuel Bardwell ble brakt til sykehus i juni 2018, etter at han, ifølge legene, hadde et alvorlig angstanfall som førte til at han falt om på skolens basketballbane.

Han ble hastet til det nærmeste sykehuset i Nord-California og ventet angivelig 3 timer på å bli sett på, ifølge ABC News.

Når Dr. Beth Keegstra undersøkte Samuel, blir hun fanget på kameraet og spør om han virkelig er syk, trekker han i armen, forbanner ham og ler av ham.

samuel2

«Kom deg opp! Kom deg opp», roper dr. Keegstra til Samuel mens hun drar ham etter armen.

20-åringen gjentar flere ganger til legen at han ikke klarer å reise seg, men hun nekter å tro ham og stiller spørsmål ved motivene hans.

Er du død, sir?

Samuel sa til den 57 år gamle legen at han ikke kunne komme seg opp, hun sier: «Jeg beklager, sir, du er den minste syk av alle menneskene som er her, som er døende.»

Han forteller henne at han har pustevansker, og ikke kan inhalere, mens hun svarer: «Han kan ikke inhalere! Wow! Han må være død. Er du død, sir? Jeg forstår ikke, du puster helt fint.»

Faren Donald Bardwell dokumenterte sønnens behandling og fortalte nyhetssteder at sønnen hans lider av alvorlig angst og tar et beroligende middel som han hadde gått tom for.

«Det er hjerteskjærende – jeg har sett ham gå inn og ut av bevissthet,» sier Donald til CBS San Fransisco.

Suspensjon og full etterforskning

På et tidspunkt beskylder legen Samuel for å ha endret historien og forbanner ham.

Dan Wood, administrerende direktør ved El Camino sykehus, sa at Dr. Keegstra var blitt suspendert fra alle fasiliteter tilknyttet sykehuset.

«Vi har gitt uttrykk for vår oppriktige unnskyldning og jobber direkte med pasienten om denne saken,» sa han.

«Vær oppmerksom på at vi tar denne saken veldig alvorlig, og at den involverte legen er fjernet fra arbeidsplanen i påvente av videre utredning.»

Se selv i klippet nedenfor:

En lege skal være en som hjelper oss og får oss til å føle oss trygge når vi er dårlig. Del gjerne hvis du synes måten Samuel ble behandlet på var uakseptabel.