17-åring fant gjenglemt lommebok. Men belønningen for å returnere den til eieren? WOW…

17 år gamle Adrian Rodriquez fant en pose på en parkeringsplass og trodde aldri hans gode gjerning skulle bli så heftig belønnet! Han returnerte posen til eieren og gjennom en nettbasert rekrutteringskampanje ble han belønnet med 19 000 dollar, det vil si omtrent 180 000 norske kroner.

Eieren av posen, Eliana Marin, fra San Diego, var ikke hjemme da Adrian returnerte den. Hennes niese Melina Marquez tok imot posen og tenkte ikke noe mer over det.

– Så så jeg på videoen fra overvåkingskameraet og tenkte: «Herregud. Han er så ung. Vi må finne ham og vise ham litt takknemlighet.»

Men «litt takknemlighet» ble etter hvert mye!


Vennene la ut bilder fra sikkerhetskameraet på sosiale medier. Den grønne posen inneholdt $20 og en lommebok full av kredittkort.

En GoFundMe-side ble også startet for å belønne den ærlige finneren. I skrivende stund står telleren på 18 900 dollar og minst 831 givere har sendt penger.

– Alle foreldre forventer nå at barna deres skal vokse opp som denne unge mannen, sier Melina.

Adrian ble veldig rørt av all generøsiteten. Men den unge mannen forsikret at han ikke forventet noen belønning og at han ganske enkelt gjorde det rette: Å returnere noe som ikke tilhørte ham.

– Moren min sa alltid til meg fra en tidlig alder at jeg alltid skulle gjøre det rette, selv når ingen var i nærheten, sa Adrian til NBC News.


– Ærlig talt, jeg forventet ikke noe tilbake.

Hvilken generøsitet fra alle som ga penger. La oss nå alle gi Adrian et stort kompliment for å ha gjort det rette i denne situasjonen og DELE denne gladsaken om en ung mann som tok valget vi ønsker enhver skal ta i samme situasjon!