Politimann stopper en bil for sotede vinduer. Når han ser i baksetet blir han forbløffet.

Da en farget mann ble stoppet av politiet, trodde han det var for sine sotede vinduer, og det stemte. Han var bekymret, men politimannen la fort merke til noe annet: Hans 3 år gamle datter hadde ikke noe barnesete å sitte i.

Politimannen ba ham stige ut av bilen. Da han ble spurt hvorfor han ikke hadde noe barnesete, forklarte han at han gikk gjennom noen tøffe økonomiske tider og at pengene ikke strakk til. Dette var noe politimannen kunne relatere til fra sine tidligere dager, så han bestemte seg for å gjøre noe fantastisk for mannen: I stedet for å gi ham bot, ba han mannen om å følge ham til kjøpesenteret. På veien dit føltes det som om de hadde kjent hverandre hele livet – ikke et øyeblikk av pinlig stillhet og begge fortalte kontinuerlig om ting fra sine liv.

Da kom overraskelsen… Idet de så gjennom barneseteavdelingen, tok politimannen frem sin egen lommebok og betalte for et nytt barnesete til mannen han akkurat hadde møtt!

Se et innslag om de to herlige personene og den uventede gode gjerningen fra lovens lange arm her, og del saken med dine venner for å spre litt glede.