Et autistisk barn prøvde å få oppmerksomheten hans. Når han gjør DETTE, drar mamma et lettelsens sukk.

Enhver forelder som har tatt med barnet sitt på fly, har tenkt tanken: «Hvordan skal vi komme oss gjennom dette?» Du bekymrer deg over hvordan den lille skal hanskes med å sitte inneklemt i timevis på et fly, og med et stigende kabintrykk som kan gjøre vondt verre. Du håper du tok med nok snacks og underholdning for at ting skal gå glatt, eller kanskje rett og slett at de sover seg gjennom mesteparten av turen. Gang disse fryktene med 10 hvis barnet er «frimodig».

Shanells datter, Kate, har autisme, som gjør det vanskelig for henne å sitte stille. Hun fryktet dermed det verste for mannen som satt ved siden av dem. Han så ut som en typisk forretningsmann som sikkert ville prøve å få jobbet litt under flyturen. Til Shanell og Kates store lettelse, reagerte ikke mannen med å se «høflig irritert» ut. Eric Kunkel satt seg istedenfor ned for å leke med Kate. Han viste seg å ha et hjerte av gull. Selv reaksjonen hans da han hørte om det offentlige takkebrevet adressert til han, ga ham tårer i øynene.

Man kan si at det er litt trist at en så enkel handling skal bli omtalt som bemerkelsesverdig i dagens samfunn, men enhver handling for å bringe mennesker nærmere bør feires. Når media ofte maler et bekmørkt bilde av verden vi lever i, er det godt å bli påminnet at alt ikke bare er død og fordervelighet. Det gode i oss mennesker lever fortsatt i beste velgående. Fortell oss gjerne hva du tenker om denne historien på Facebook, og del den dersom du synes slike handlinger fortjener all den ros og oppmerksomhet de kan få.