De legger en liten nyfødt i armene hennes. Se når mamma innser babyens identitet…

Det var en vanlig dag for Eva, som tilbrakte en nylig søndag ettermiddag i hennes hjem. Plutselig hørte hun det banke på døren. Det var hennes sønn og svigerdatter som kom hjem fra Hawaii, hvor de begge var stasjonert.

Men Miranda og Donny kom ikke tomhendt hjem. Lite visste Eva at hun var i ferd med å oppdage at hun ikke bare var blitt en nybakt bestemor, men at hun var i ferd med å møte hennes nylig adopterte barnebarn for aller første gang! Det viste seg altså at Miranda og Donny nylig adopterte en liten jente, etter at å ha begynt adopsjonsprosessen i oktober 2015. Av forskjellige grunner valgte de å ikke røpe det til alle med en gang. «Det var så mange usikkerheter. Vi ville beskytte våre og familiens hjerter. Vi tok en stor sjans. Så snart lille Lily offisielt ble plassert hos oss, som vår datter, bestemte vi oss for at dette ikke var av typen nyheter å dele over telefon,» forteller Miranda WTHR News.

I nesten 10 dager gjemte Donny feriehemmeligheten fra sin mor før de fløy hjem for å overraske henne. I videoen nedenfor, forbered deg til å bli glad av bestemor Evas utrolige lamslåtte reaksjon. Den er seriøst den beste.

Vennligst del dette fantastiske øyeblikket med dine venner på Facebook, og spre kjærlighet!