Eieren mente eldre, syk hund var «ubrukelig», dumpet den og stakk av. Men SANNHETEN avsløres av hunden.

En eier av en eldre schæfer ved navn Grizzly bestemte seg for å dumpe ham da hunden begynte å få problemer som førte til utfordringer i forbindelse med avl. Dessverre er det ikke alle som skulle hatt hund…

Dermed ble Grizzly etterlatt i noen søppelfylte buskaser av sin ansvarsløse eier. En mer hjerteløs skjebne er vanskelig å forestille seg.

Hunden forstod naturligvis ikke hva den hadde gjort galt. Men heldigvis kom hjelpen etter en drøy uke, ifølge de lokale. Og det var dyrevernsorganisasjonen «Hope For Paws» som ble varslet. Som vanlig nølte de ikke et sekund og rykket ut til dumpeplassen sporenstreks.

Vel fremme fant de Grizzly som lå i smerter. JoAnn Wiltz og Katie McKittrick, som er ansatt i organisasjonen, kunne ikke tro sine egne øyne da de fant Grizzly blant gamle plastbokser og annet avfall.

Hos veterinær ble det oppdaget at han led av leddgikt og spondylose (en degenerativ tilstand i ryggraden.)

grizzly1

Hunder som lider av spondylose, viser ikke alltid ytre symptomer på tilstanden. Det kan resultere i stivhet, smerte og ubehag hos det berørte dyret og det viser seg ofte som halting hos hunden.


grizzly2

I tillegg led han av kronisk øreinfeksjon og fikk derfor antibiotika.

Han var ikke chippet så det var liten sjanse for å finne tidligere eier.

Nå håper The Lovejoy Foundation å finne et kjærlig hjem til Grizzly hvor han kan tilbringe sine gjenværende dager.


Se video og hør hele historien her: