Den forlatte valpen fulgte paret hjem, og de slapp ham inn. Hjertet mitt smeltet av dette.

I Bulgaria forlater mange mennesker valper og kattunger på gata. Regjeringen tar ikke vare på de anslagsvis mer enn 100000 herreløse dyrene. Og alle disse dyrene trenger hjelp.

«Dette er ikke den første forlatte valpen vi møter,» skriver de to dyrevennene Dessy og Stoyan om videoen på YouTube. «Og dessverre blir det ikke den siste. Vi vil hjelpe ham med å bli adoptert og finne et kjærlig hjem,» bedyrer paret.

Videre skriver de:

Vi er Stoyan og Dessy fra Bulgaria. Vi er ikke organisasjon eller kennel, vi er bare et vanlig par med en stor drøm. Alt vi tilbyr for de herreløse kattene kommer fra våre egne lommer eller ved hjelp av donasjoner fra våre abonnenter. Vi har 4 katter hjemme, alle reddet fra gatene – Sopolcho og Bagheera bor hos oss mens Alexa & Rijo bor hos Dessys mor, som har matet og forsørget herreløse dyr de siste 10 årene. Bulgaria er et lite og fattig land med mange herreløse katter og ikke nok snille mennesker til å ta dem inn. Vår drøm er å bygge et dyrehjem der vi kunne ta vare på mange herreløse katter ved hjelp av Dessys mor. Hvis du ønsker å støtte oss, kan du abonnere på kanalen vår og dele videoene våre med venner og familie. Det ville bety mye for oss ❤️
– Dessy & Stoyan

Dette uselviske paret har allerede reddet mange dyr (for det meste katter), som du også kan se i deres andre videoer. Men siden de bare er to mennesker blir det naturligvis overveldende til tider. De møter så mange løse hunder og katter hver eneste dag, og ønsker selvsagt virkelig å hjelpe dem alle…

Paret har opprettet en donasjonskonto på PayPal.

Hatten av for at så mye nestekjærlighet er å finne hos enkelte mennesker. Det gir virkelig håp, og takket være innsatsen til mennesker som Dessy og Stoyan er jeg fortsatt helt sikker på at verden kan bli et bedre sted.

Trykk blå knapp for å dele

Loading...