Glade tvillinger med Downs syndrom inspirerer nå mennesker over hele verden.

Barn er virkelig fantastiske! De lærer stadig nye ting og er alltid i farta. Noen barn som tar verden med storm akkurat nå, er tvillingguttene Milo og Charlie.

Milo og Charlie er som alle andre barn. De løper rundt, leker, ler og elsker å kle seg ut i forskjellige antrekk.

Det eneste som skiller dem fra andre barn er at de har et ekstra kromoson. Da tvillingene ble født, ble de født med Downs syndrom, som er en genetisk tilstand som resulterer i en kognitiv funksjonsnedsettelse som varer livet ut. Vanlige helseproblemer har også en tendens til å være dårlig syn og hjerteproblemer.

Personer som har Downs syndrom blir vanligvis offer for mobbing/nettmobbing. Dessverre har aksept av tilstanden ennå ikke blitt en selvfølge. Selv om det er 2020, er det altfor mange mennesker som er funkofobe.

Derfor er det heldig at det finnes foreldre som Dan og Julie som kjemper hver dag med å vise sannheten om at barn med Downs syndrom er som alle andre barn!

Både Milo og Charlie er utrolig glade barn som liker livet og elsker å leke.

Ved hjelp av sosiale medier viser foreldre fram denne glade og positive siden av barna sine, som verden nå er inspirert av!

– Mitt håp er å nå ut til familier hvis barn har fått diagnosen Downs syndrom fordi det kan være skummelt. Jeg håper folk finner oss og ser hvordan livet kan være, sa Julie til WTSP 10 News.

Sjekk ut videoen nedenfor og ta del i disse bedårende tvillingenes hverdag! Nå er vi med på å løfte frem Charlie og Milo!