Husky løper ut av åpen port for å møte sin beste venn

Hunder er blant de vennligste dyrene som noen gang har vært, og det er så mange historier å finne om disse virkelig unike vennskapene. Historien vi nå skal bringe deg handler om et spesielt forhold mellom en husky og en labrador, som rett og slett er utrolig, fordi vennskapet deres er dannet uten engang å se hverandre. Dette kan kalles et ekte avstandsvennskap.

husky labrador 1

Kreditt: Oranit Kittragul

Messy er en gul labrador som bor med sin menneskelige eier, Oranit Kittragul, i Thailand. Audi, som den bedårende huskyen heter, bor i samme nabolag, og tilbringer mesteparten av tiden sin alene, ettersom mennesket hans jobber mesteparten av dagen.

Audis ensomhet gjør ham veldig trist og engstelig. Messy ser ut til å fornemme vennens angst og tristhet og skynder seg å hjelpe ham når han føler seg alene. Han bjeffer høyt, som om han sier at han er der, og prøver på den måten å trøste vennen. Dette ser ut til å roe ned Audi en hel del.

husky labrador 2

Kreditt: Oranit Kittragul

En solskinnsdag glemte Audis eier å lukke porten da han dro på jobb, og da benyttet huskyen seg av sjansen og spurtet ut bakgården for å møte sin mystiske venn. Siden dette var første gang de faktisk møttes, var møtet så rørende. Oranit klarte å fange dette hjertevarmende øyeblikket og delte det senere på Facebook.

husky labrador 3

Kreditt: Oranit Kittragul

De to vennene hilste hjertelig på hverandre og ga hverandre klemmer. Som en ansvarlig hund, og ute av stand til å forlate huset sitt så lenge av gangen, løp Audi hjem igjen. Han var virkelig opprømt da han endelig kunne møte vennen sin og si hei.

husky labrador 4

Kreditt: Oranit Kittragul

Hunder unnlater aldri å overraske oss med sine snille, kjærlige og omsorgsfulle handlinger. La oss håpe at disse to søtingene en dag vil få muligheten til å være side om side igjen.