Dette paret oppdaget en rusten boks da de luftet hunden sin. Du vil ALDRI gjette hva som var inni.

Et lykkelig gift par endret livene sine totalt ved å lufte hunden sin! Det ikke navngitte paret fra Nord-California tok hunden på en luftetur på eiendommen deres da de oppdaget noe som lå begravd i skyggen av et stort tre. Selv om de bodde midt i Gold Country, hadde de aldri forventet at dette kunne skje.

De fant sjeldne gullmynter i mint condition i skyggen av det gamle treet!
strike-gold
Hvem skulle trodd at noe så utrolig og livsforandrende skulle ligge begravd i bakhagen?!
strike-gold9
Det var hele 1427 mynter, datert fra 1847 til 1894.
strike-gold2
Pålydende verdi av myntene var $27,000…
strike-gold3
Men mynteksperter sier disse er så sjeldne at de kunne blitt solgt for $1 million pr. stk! Det tilsvarer ca. 6 millioner norske kroner pr. mynt!
strike-gold4
Dette er absolutt en ny måte å finne gull.
strike-gold5
Sannsynligvis har de som eide eiendommen for 150 år siden lagret disse myntene for dårligere tider.
strike-gold6
Ekteparet, som er selvstendig næringsdrivende, har ikke tenkt på å la millionene av dollar endre dem. De vil selge myntene på nettet, men er ganske fornøyd med livet.
strike-gold8
Det som gjør disse så verdifulle er at de på en eller annen måte er bevart som om de skulle vært helt nye, til tross for at de lå begravd i bakken.
strike-gold10

Myntene, som var i henholdsvis $5, $10 og $20, ble oppbevart skånsomt i bakken. Myntene, som var i kronologisk rekkefølge, viser at den som begravde dem ønsket å spare dem i deres personlige «bank», og at det ikke var et resultat av et ran.

Så hvis du noengang går tur med hunden din og ser noe begravet i hagen, grav det opp. Du vet aldri, kanskje kan det være verdt millioner (selv om det sannsynligvis ikke vil være det). Hadde ikke dette paret bøyd seg ned for å grave opp denne rustne boksen i hagen deres, ville de ikke funnet den mest verdifulle myntsamlingen i USA.

Kilde: Daily Mail.