Hjerteløs eier dumper blødende hundemamma – som nettopp fødte 10 valper.

Få ting er søtere enn valper, men de krever også mye arbeid.

Tidlig en morgen for et par år siden ble en pitbull funnet dumpet ved et SPCA-senter i Sacramento, USA.

Ved hennes side var ti små valper. De var knapt noen dager gamle.

valper1


Det var ingen eiere i sikte. Og hvem som hadde forlatt alle disse hundene var uklart. Den forrige eieren ga heller ingen ledetråder om identiteten hans. Det var heller ingen mat eller vann til den nye mammaen og de små valpene hennes.

valper2

Hundemoren ble stående uten bånd, så hun var fri til å forlate åstedet når som helst. Men hun var ved valpenes side og fylte sin rolle som mor helt.

Og fordi hun var så klok og tok seg av dem, var alle valpene i god stand da de ble funnet, skriver We Love Animals.


valper3

«Vi er ikke sikre på hvordan hun kom til dyresenteret,» sa Sarah Varanini, SSPCAs fosterhjemskoordinator, til The Dodo. «Selv om hun fortsatt blødde litt, var det ikke så mye som man vanligvis kan se fra en fødsel, spesielt etter ti valper, så vi antar at hun fødte et annet sted og ble sluppet på krisesenteret like etter.»

Dyrebeskyttelsen tok seg gjerne av den store familien, men de var også usikre på hvordan de skulle sette en så stor familie sammen. Å ta 10 barn fra sin mor ville skade helsen og lykken deres.

valper4


Heldigvis gikk en adopsjonsengel frem og kunngjorde at han var stolt over å være villig til å adoptere alle de elleve hundene!

Selv om morens hund ble forlatt, stolte hun fremdeles på mennesker, og både dyrehelsepersonalet og hennes nye eier beskriver henne som «utrolig søt.»

Hun lot til og med dyrepleiepersonalet ta seg av deres små liv uten protest.

De måtte bo hos fosterfamilien deres i to måneder før de kom til en ny adoptivfamilie.

valper5


For en fantastisk vakker mor og nydelige små valper, jeg er glad for at noen reddet dem. Måtte de alle finne et godt hjem!

DEL hvis du også er enig i at hvert dyr (uansett hvor mange de er) fortjener et kjærlig hjem!