Mannen vet ikke at han blir filmet. Det han gjør med den gamle damen foran i køen er UTROLIG!

god gjerning

Tobarnsfaren Ryab O’Donnell var på butikken og handlet med barna sine. Da han hadde plukket alle varene og kommet til kassen, møtte han denne eldre kvinnen foran seg i køen.

Den eldre kvinnen skulle også handle noen matvarer – men da hun prøvde å betale, ble kortet hennes avvist. Hun hadde ikke nok penger.

Alle øynene i matbutikken var rettet mot den stakkars gamle damen, som prøvde å betale med kortet gjentatte ganger – men som ble avvist hver gang. Da bestemte Ryan seg for å hjelpe henne…

betale mann

«Jeg gikk fram til kassereren og spurte hvor mye det kostet,» forteller han. «Hun sa 44 dollar, så jeg ga henne en 50-lapp.»

Den eldre kvinnen spurte Ryan om hva hun kunne gjøre for å betale ham tilbake, men da svarte han bare at hun ikke skulle tenke på det.

En annen kunde i butikken tok et bilde av den hjertevarmende gesten til Ryan, og publiserte det på Twitter. Der blir han nå hyllet som en helt, men selv mener han at det bare var en «liten ting» som foreldrene hans lærte ham da han var liten: «Man skal hjelpe andre så godt man kan, hvis man har muligheten til det.»

Dette er virkelig kloke ord å leve etter, og mange av oss har nok godt av å ta de litt ekstra til oss.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!