Løshund forstyrrer gateforestilling for å trøste skuespiller som spiller skadd…

I en hjertevarmende hendelse fanget på kamera, tok en gateforestilling en uventet vending da en gatehund avbrøt forestillingen for å gi trøst til en skuespiller som later som han er skadet. Hendelsen fant sted under en teaterforestilling på gaten i Tyrkia, der Numan Ertuğrul Uzunsoy lå på bakken og simulerte en alvorlig skade.

I løpet av øyeblikk kom en nysgjerrig hund spaserende inn på scenen, og fanget oppmerksomheten og beundringen fra publikum. Hunden, en sjarmerende blanding av flere raser, logret med halen mens den beveget seg mot Mr. Uzunsoy, slo seg ned ved siden av ham og overøste ansiktet hans med kjærlige slikk.

Opptaket viser Mr. Uzunsoy iført en stripete skjorte, svarte bukser og robuste skinnstøvler, omgitt av sine medskuespillere. To av medspillerne senket ham forsiktig ned mot bakken mens han overbevisende fremstilte en skadet karakter og kjempet for å puste.

I videoen nedenfor ser man gatehunden med sin nysgjerrige og vennlige væremåte, dukke opp fra venstre på skjermen og bevege seg rolig over forestillingsområdet mot Mr. Uzunsoy, som lå på bakken. Den slo seg ned ved siden av skuespillerens hode og nusset entusiastisk mot haken hans. Mr. Uzunsoy strakte ut hånden mot den hjerterørte hunden, samtidig som en kollega forsøkte å guide hunden forsiktig vekk.

kjaerlig gatehund1


Publikum brøt ut i applaus mens hunden lekent rullet seg over på ryggen og nøt oppmerksomheten den fikk der den lå, så omtenksom og kjærlig. Etter hvert ble hunden løftet opp og ledet av scenen, slik at forestillingen kunne fortsette som planlagt.

Senere reflekterte Mr. Uzunsoy over hendelsen: «Karakteren jeg portretterte var skadet og i enorm smerte. Han hadde falt av en hest og kjempet for å puste.» I utgangspunktet uvitende om hundens tilstedeværelse, innså han brått at han hadde fått en pelskledd følgesvenn.

kjaerlig gatehund2

«Jeg ble overveldet av glede da jeg kjente hundens kjærlige kyss. Det berørte meg dypt. Det var som om en engel hadde dukket opp for å tilby hjelp,» la Mr. Uzunsoy følelsesladet til. Uventet som det var, satte møtet et varig inntrykk på skuespilleren og hans kolleger, som ønsket hundens nærvær velkommen, mens publikum frydet seg over den rørende oppvisningen.

I håp om fremtiden uttrykte Mr. Uzunsoy sitt ønske om å gjenforenes med hunden, og håper å kunne hjelpe gatehunden med å finne et kjærlig hjem.