Modig hund dør mens han forsvarer familiens liv fra et bjørnangrep – gi ham den respekten han fortjener!

For de av oss som elsker våre firbeinte følgesvenner, setter vi pris på lojaliteten og den ubetingede kjærligheten vi får fra hundene våre.

En hunds lojalitet ble satt på prøve da han beskyttet familien mot en svartbjørn.

Pete, en engelsk setter, blir hyllet som en helt, etter å ha mistet livet for å beskytte sine medhunder og menneskefamilie.

Pete hadde bare bodd med familien sin i 18 måneder, etter å ha blitt adoptert fra Our English Rescue Setter krisesenter, da den tragiske hendelsen skjedde.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Me & My Shadow Pets 🐾 (@mmspets)

Han var ute på tur med familien sin i nordlige New Jersey da han og noen andre hunder overrasket en bjørn.

Den svarte bjørnen begynte å angripe hundene, men i stedet for å stikke av, reiste Pete seg mot bjørnen og holdt ham unna mens de andre hundene ble ført i sikkerhet.

En venn av familien tvitret det hjerteskjærende tapet på sin Twitter-side.

Overrasket en svartbjørn


«Så vennene våre mistet sin søte setter Pete i dag… Han og noen andre hunder overrasket en svartbjørn mens de var på tur,» skrev han.

«Pete beskyttet modig resten av mannskapet som kom seg i sikkerhet. Pete bukket senere under for skadene. Han var en eldre fyr og gikk ut som en sann helt. RIP HELTEN PETE!»

Innlegget gikk viralt med tusenvis av mennesker som sendte meldinger om kondolanse for denne fantastisk modige og lojale hunden.

En person skrev ganske enkelt: «Vi fortjener ikke hunder!»

Holdt bjørnen på avstand

Hundene var ute med Me & My Shadow Pets barnehagetjeneste, ifølge Independent. Eierne beskrev hva som skjedde i et hjerteskjærende Instagram-innlegg.

I dag mistet vi vår modige, gamle mann Pete. Hundene overrasket en svartbjørn like ved stien mens vi gikk tur i morges. Den kan ikke ha hørt eller luktet oss på grunn av det øsende regnværet.

Den følte seg truet og snudde. Pete gikk opp og holdt unna bjørnen til jeg kunne få de andre hundene i sikkerhet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Me & My Shadow Pets 🐾 (@mmspets)

Når jeg var sikker på at de var trygge, gikk jeg tilbake og skremte bjørnen bort, men Pete ble alvorlig skadet.


Røntgenbildene avslørte noen ganske alvorlige ryggradsskader som ville bety at han aldri kunne gå igjen, hvis han overlevde alle operasjonene (ikke en selvfølge i hans alder).

Vi bestemte oss for at det var best å la ham gå i ettermiddag.

En fantastisk ting med å være en hundeelsker er at hundene elsker oss like mye som vi elsker dem, om ikke mer. Pete beviste virkelig dette – for en helt han er. Han ga alt for familien som elsket ham.

Del gjerne for å sende kjærlighet og styrke til en familie som har mistet et veldig spesielt medlem. Hvil i fred, Pete.

Loading...