Denne politimannen stoppet en bil som kjørte i 160 km/t. Han vil aldri glemme det han fant på innsiden.

En natt var det en fartsovertredende bil som suste gjennom Englands veier i over 160 km/t. Mange så denne sinnssykt hensynsløse scenen og ringte naturligvis politiet for å få stoppet denne gærningen, koste hva det koste måtte. En biljakt i høy hastighet fulgte, av typen folk elsker å se på TV og filmer, helt til sjåføren omsider trakk inn til siden. Da tjenestemennene nærmet seg bilen, forventet de å finne en flyktende kriminell eller kanskje noe verre, men det de fant var skremmende vidunderlig.

Da tjenestemennene nærmet seg, fant de en mann i sjåførsetet, og en skrikende kvinne i baksetet. Hun var ikke i fare. Hun var midt i en FØDSEL. Sjåføren Ellmores 26 år gamle datter, Tiffany, skal i følge lokale medier ha bedt faren kjøre henne til sykehuset da hun merket fødselen begynne. Men barnet var utålmodig og ville ikke vente til fødestua, så Tiffany begynte å presse i baksetet, og Ellmore trykket på gassen. Men det var i en veikant, med alle sju offiserene til stede, at denne lille fyren ble født.

fodsel

Huffington Post

Rett etterpå ble den nybakte moren fraktet til sykehuset i ambulanse med sin nyfødte, som veide 2,8 kg. Begge sies å være i god form etter veikantfødselen. Og det ryktes at Ellmore slapp unna det hele med en advarsel fremfor en bot.

Vi får bare håpe at den lille fyrens utålmodighet ikke er et tegn for de kommende årene, ellers kommer denne moren til å ha hendene fulle i laaaang tid. 😉