Datterens utseende blir mobbet og hatet, men 25 år senere gjør hun mobberne tause.

Da Lizzie Velásquez ble født i 1989 veide hun bare 1,2 kg og ansiktet hennes så annerledes ut enn de andre nyfødte. Legene diagnostiserte henne med det utrolig sjeldne Marfan-syndromet, som bare en håndfull mennesker i verden lider av. Tilstanden gjorde Lizzie ute av stand til å akkumulere kroppsfett eller gå opp i vekt, den fører til at hun aldres raskere enn andre mennesker og hun ble også blind på ett øye.

Det var først i barnehagen hun innså at hun var annerledes og begynte å bli mobbet. Gjennom hele barndommen ble hun fortalt at ansiktet hennes var «motbydelig».

«På den tiden trodde jeg at alle så ut som meg. Jeg gjenkjente ikke at de ikke lignet meg,» fortalte hun Daily Mail.

Men Lizzie led sitt verste tilfelle av mobbing da hun var 16. En dag gikk hun på nettet og kom over en forferdelig video på YouTube. En avskyelig person hadde laget en video om henne og lagt den ut. I videoen, som raskt fikk millioner av visninger, kalte personen henne «verdens styggeste kvinne». Lizzies verden kollapset rundt henne. Hun leste gjennom alle kommentarene og ikke én av dem hadde noe fint å si.

For de fleste av oss ville denne typen hat vært for mye til å holde ut. Men Lizzie er ikke som de fleste av oss. Hun viste mobberne hvor sterk hun virkelig er. I dag er hun 28 år gammel og er en vellykket forretningskvinne. Hun reiser verden rundt og holder foredrag om sykdommen og hennes liv. Hun har sin egen YouTube-kanal med over 700 000 tilhengere, og hun bruker plattformen sin for å bekjempe mobbing.

«Dette er min hensikt. Dette er hva jeg skal gjøre resten av livet mitt. Jeg liker å tro at jeg ikke bare forteller historien min, jeg forteller alles historie,» fortalte hun Daily Mail.

Ingen av mobberne som skrev forferdelige ting om Lizzie har klart å holde henne nede. Lizzie viste dem alle at hun er sterkere enn dem og mye mer suksessfull enn de noen gang kommer til å være.

Nå har hun skrevet en bestselgende bok om livet sitt, hun har uteksaminert seg fra universitetet og hun har en familie og en vellykket karriere.

Hvis du og synes Lizzies historie er inspirerende og vil hjelpe henne å bekjempe mobbing, DEL denne artikkelen med dine venner.

Loading...