Mor føder to tvillingjenter. To måneder senere oppdager legen noe sjokkerende på magene deres.

Hva er oddsen for å føde to vakre, eneggede tvillingjenter som Isabella og Madeleine? Alyssa og Michael Dunn anså seg heldig for å hente hjem to friske, glade små babyer. Deres eksistens var en gave. Ting gikk helt fint, inntil en rutinesjekk hos legen ble til alle foreldres mareritt. På besøk hos barnelegen, la han merke til at Madeleines mage var hoven.

«Du kunne se forandringen i ansiktet hans, og jeg tror vi begge visste at dette ikke kom til å bli en normal sjekk», sier Michael. Madeleine fikk en ultralyd, hvor det ble oppdaget at hun hadde en sjelden form for spedbarnskreft. Deretter, flere dårlige nyheter. Legene oppdaget at Isabella hadde samme form for kreft på nøyaktig samme sted. Utsiktene var ikke bra. Oddsen på at eneggede tvillinger ville danne nøyaktig samme type kreft samtidig var sjelden. Men oddsen for at begge ville overleve…?

Alyssa og Michael fortsatte å be om et mirakel, men deres døtre ble så syk at de kunne ikke engang ta på dem. Etter hvert som deres kjemoterapi fortsatte, skjedde det noe fantastisk. Legene gjenforente Isabella og Madeleine. Det var nesten som om den enkle handlingen av å forene de to spedbarne antente noe i hver av dem. For første gang på evig lenge, lo og lekte de små jentene. Så fikk de dra hjem for å fortsette sine behandlinger. Plutselig var det ingen tegn på sykdom. Det var ikke et lykketreff heller – du må se hele veien til slutten av videoen for å se hvordan Isabella og Madeleine har det nå.

«Gud valgte å helbrede dem», var alt mor og far kunne si.

Vennligst DEL dette hvis du noen ganger ikke kan hjelpe for å tro på mirakler også.