Foreldreløs elefant returnerer fra naturen for å føde i trygghet foran sine redningsmenn.

Emily var en foreldreløs elefant som ankom Sheldrick Wildlife Trust etter at hun falt ned i en nedlagt latrine (=primitivt toalett) da hun bare var et spedbarn tilbake i 1993.

Da hun vokste opp, gikk hun videre til et normalt vilt liv blant det ville elefantsamfunnet i Trust Tsavo East Voi rehabiliteringsanlegg. Etter hvert som årene gikk, har hun blitt en dyktig matriark som leder og veileder de yngre barna som var en del av den foreldreløse flokken hennes. Elefantene i Emilys flokk kom fra nesten alle elefantpopulasjoner i hele Kenya.

Så det var med stor stolthet og lykke at rehabiliteringsanlegget ønsket henne velkommen tilbake til sine «barndomstrakter» 23. desember 2014. Emily kom alene tilbake for å føde sin andre ville elefantbaby i selskap med sin menneskelige familie, som hadde oppdratt henne i løpet av hennes formative år.

De rehabiliteringsansatte filmet den viktige anledningen fylt med elefanter som trompet og rumlet av glede. Emily’s foreldreløse flokk fulgte henne og var ivrige etter å forsiktig hjelpe den nyfødte babyen på beina. I videoen ser du dem skånsomt dytte babyen ved navn Emma, mens de ved hjelp av snablene sine løfter henne opp fra bakken.

Det er et vakkert øyeblikk å være vitne til, når de en gang foreldreløse elefantene samles og feirer ankomsten av et nytt familiemedlem!

Se dette dyrebare øyeblikket i videoen nedenfor og del det med vennene dine på Facebook!