Løshund stjal hele tiden utstoppet enhjørning fra butikk, så dyrebeskyttelsen kjøpte den til ham.

Alle vet at hunder er de søteste og mest uskyldige tyvene. Men denne gangen finner en stakkars løshund et permanent hjem på grunn av sin oppførsel!

Det hele startet da ansatte ved en Dollar General-butikk i North Carolina, så en massiv hund som kom inn gjennom dørene deres med bare én intensjon i tankene: Å stjele en lilla utstoppet enhjørning. Men han ble tatt på fersk gjerning, de ansatte fikk tak i leken og viste høflig den firbeinte kunden døra.

hund og enhjorning

Se på disse to, da… (Duplin County Animal Services)

Personalets handlinger stoppet imidlertid ikke hunden fra å ta det han ville ha, så han kom tilbake for den leken han var så glad i, minst fem ganger, men forlot til slutt tomhendt hver eneste gang. Så de ringte Duplin County Animal Control for å be om hjelp.

Da de først kom dit, gjorde de ansatte ved dyrebeskyttelsen den søteste gesten for den firbeinte tyven. Samantha Lane bestemte seg for å kjøpe leketøyet med penger fra sin egen lomme, for å gi det til denne milde kjempen, før han tok dem begge til krisesenteret.

Det som skjedde etterpå minner om en formidabel «lykkelig slutt»-historie. Da han kom til kennelen, ble hunden – kalt Sisu av personalet der – ønsket velkommen med en fotoseanse. Det trengs neppe nevnes at hans nyeste utstoppede venn var en selvsagt del av den seansen. Men lite visste de at bildet av dette nydelige paret skulle gå helt viralt på Facebook. Ikke nok med det; noen dager etter fant både Sisu og den lilla enhjørningen hans et nytt hjem.

«Dette er hva som skjer når du bryter deg inn i leketøysbutikken konsekvent for å stjele den lilla enhjørningen du gjorde krav på, men så blir dyrebeskyttelsen tilkalt for å bure deg inne for bed & breakfast og tyveri, men betjenten kjøper varen din for deg og bringer den inn med deg», heter det i krisesenterets Facebook-innlegg:


hund og venn