Eldre mann er langsom og skammer seg – kassadamens håndtering? GULL.

Hverdagshelter finnes det mange av, men det er ikke så ofte at de får den oppmerksomheten de faktisk fortjener. Men nå får tusenvis sjansen til å hylle en veldig spesiell kasserer på en Walmart-butikk i Mississippi, etter at hun har vist at man kommer langt med å være vennlig mot hverandre.

Da Spring Herbison Bowlin besøkte den lokale matbutikken sin en helt vanlig dag i fjor, så ble hun vitne til en hendelse som virkelig varmet hjertet hennes. En eldre mann skulle betale med mynt og ble flau ettersom det tok så lang tid for ham å telle. Men i stedet for å bli irritert, så håndterte kassadamen situasjonen på en beundringsverdig måte.

Dette skriver Spring om hendelsen på Facebook:

“Jeg ble varm om hjertet på Walmart ved lunsj. En eldre herres varer ble skannet og han fikk vite totalbeløpet. Han tittet unnskyldende på meg og begynte å ta opp en håndfull med mynter fra lommen sin. Han talte feil og begynte å bli stresset. Han mumlet: ‘Unnskyld meg.’ Hendene og stemmen hans skalv.”

Denne fantastiske kassereren tok da hendene hans, la alle myntene på disken og sa: ‘Det er ingen fare! Vi gjør dette sammen.’ Han fortsatte å be om unnskyldning til oss begge to, samtidig som vi forsikret ham om at det var greit. De løste betalingen hans og han gikk derifra.

Jeg så på denne fantastiske kvinnen og sa: ‘Takk for at du var så tålmodig med ham.’ Hun ristet på hodet og svarte: ‘Du burde ikke takke meg. Det som er feil i vår verden er at vi har glemt hvordan man elsker hverandre.’ Jeg vil være litt mer som henne.

Det er minst like viktig å hylle de små, fine tingene som skjer i livet. Og Springs fine innlegg om kassereren er et perfekt eksempel på det! Hadde flere tenkt som denne kassereren, da hadde verden garantert vært et bedre sted for oss alle.

Loading...