Politibetjent redder kidnappet kvinne som artikulerer «Hjelp meg» med leppene under trafikkontroll.

En politibetjent i Sør-Carolina blir hyllet for sine heroiske handlinger som førte til at en kidnappede kvinne ble reddet og kom seg i sikkerhet. Kvinnen var blitt tvunget til å kjøre en mistenkt skytegal person vekk fra åstedet, men takket være betjent Wallace ble mareritturen forholdsvis kort.

politikvinne wallace

Wallace/North Myrtle Beach Police

Det var i de tidlige morgentimene den 28. mai da betjent Wallace patruljerte U.S. Highway 17 i North Myrtle Beach. Plutselig la hun merke til en hvit Jeep som ignorerte et rødt lys i et veikryss. Uten å nøle gjennomførte hun en trafikkontroll og gikk nærmere for å snakke med sjåføren og passasjeren.

Det var da betjent Wallace la merke til noe urovekkende. Mens den mannlige passasjeren ikke så på sjåføren, formet kvinnen ordene «Hjelp meg» med leppene sine, gjentatte ganger. Wallace gikk umiddelbart til handling og fjernet passasjeren fra kjøretøyet, og plasserte ham i baksetet på patruljebilen. Deretter vendte hun seg til den kvinnelige sjåføren som febrilsk fortalte at passasjeren nettopp hadde skutt noen.

I samme øyeblikk ble det sendt ut en advarsel over radioen om en mistenkt bil som nylig hadde vært involvert i en skyteepisode i området.

Takket være betjent Wallace og hennes proaktive patruljering av gatene i North Myrtle Beach, selv i de siste minuttene av hennes skift, kunne politiet raskt arrestere den mistenkte og beslaglegge en ulovlig våpen som ble funnet under setet til mistenkte. Betjent Wallace blir nå hyllet av både politidepartementet og lokalsamfunnet for sin tapperhet og handlekraft.