Valp etterlatt i skogen med alle eiendelene sine ventet bare på at noen skulle vise ham omsorg

Hank var bare 8 måneder gammel da en barmhjertig samaritan fant ham i skogen. Men at hunden var såpass ung kunne man ikke gjettet på avstand. Han virket nemlig ikke som en valp i det hele tatt.

I stedet for å løpe rundt i skogen med ungdommelig spenning, holdt den ensomme hunden seg helt stille på en kassert hundeseng, tilsynelatende uberørt av den fremmede som nærmet seg ham.

Omgitt av sine gamle leker og en forseglet pose med hundemat som han ikke kunne åpne, formidlet ansiktet hans et desperat behov for hjelp.

hank1

HUMANS AND ANIMALS UNITED

Den «barmhjertige samaritaner» ringte den lokale dyreklinikken, som sendte noen av sine folk til stedet umiddelbart for å redde Hank. De var bekymret for at han kunne bli aggressiv under redningsarbeidet siden han var i overlevelsesmodus. Men de skulle bli positivt overrasket.

«Han var ingenting annet enn kjærlig fra det øyeblikket de fikk tak i ham,» ifølge Rosa Fond, som driver dyreklinikken.

hank2

HUMANS AND ANIMALS UNITED

Etter å ha reddet ham, fraktet de Hank til veterinæren, hvor de fant ut at han hadde et brukket ben. Ifølge legene måtte han ha fått denne skaden over to uker før de reddet han.

Med ett skjønte de hvorfor han aldri flyttet seg fra sengen sin i skogen. Det var rett og slett for vondt.

hank3

HUMANS AND ANIMALS UNITED

Hanks skade krevde omfattende kirurgi, så dyreklinikken tok kontakt med organisasjonen Humans and Animals United for bistand.

Rosa Fond gikk med på å ta ham inn under deres omsorg og gi ham den medisinske hjelpen han sårt trengte.

Hun tok med seg valpen til et lokalt veterinærsykehus, hvor han nå skal oppholde seg en stund. Snart skal han gjennomgå en livsendrende operasjon, men først må han gå litt opp i vekt. I mellomtiden elsker han den daglige kjærligheten og kosen han får fra veterinærpersonalet.

hank4

HUMANS AND ANIMALS UNITED

Adopsjonsforespørslene har strømmet inn helt siden Humans and Animals United la ut om Hank på Facebook-siden deres, men foreløpig er ingen valgt ut.

«Han kommer til å måtte gjennom en aldri så liten reise før han er fullt adopterbar,» forteller Fond. «Men han er trygg nå, og han vil aldri, aldri bli såret igjen.»