Hun fødte en sunn og frisk baby, men 3 uker senere slipper legene en BOMBE.

Holly fødte sitt første barn i en alder av 26. Det var en gledelig tid, og når Holly ble utskrevet fra sykehuset så hun frem til å være hjemme og ta vare på veslejenta en stund. Men i løpet av de neste ukene begynte Holly å legge merke til en smerte i nakken og en svakhet i bena. Symptomene ble verre og mindre enn 3 uker etter fødselen, ble hun diagnostisert med en sjelden lidelse kalt Guillain-Barré syndrom. I løpet av 72 timer var Holly fullstendig lam og kunne ikke lenger puste på egen hånd.

Med sin nyfødte baby hjemme, ble Holly innlagt på intensivavdelingen hvor hun tilbrakte to og en halv måned med å puste gjennom en ventilator og mates gjennom et rør i magen. I den utrolige videoen nedenfor ser vi Hollys opprivende reise fra lammelse til friskhet. Hun måtte lære på nytt å puste og gå, og ikke minst få vite hva morskap føles som for aller første gang.

Selv om den første delen av videoen er hjerteskjærende, vent til du ser Hollys mirakuløse forvandling ved utgangen. Jeg kan ikke tro det er samme kvinne!

Loading...