Eldre dame skjeller ut gutt som selger godteri utenfor butikk, til en fremmed setter henne på plass.

Nylig prøvde en ung søskenduo å selge litt godteri utenfor en Target-butikk i California.

En kvinne gikk tilfeldigvis ut av butikken da hun ble vitne til en konfrontasjon ved døråpningen. Det var så opprørende at hun begynte å filme det med telefonen sin.

I klippet nedenfor passerer en eldre kvinne barna og begynner og skjelle dem høylytt ut foran forbipasserende.

«Hvor er papirene deres? Har du fått tillatelse til å stå her?», skriker hun. Den lille gutten svarer stille at han bare prøver å tjene litt penger.

Hun som filmet opptrinnet forteller at kvinnen også truet gutten og påsto at politiet var på vei og at han ville bli kastet i fengsel.

Til slutt blir trakasseringen så nådeløs at gutten begynner å grine. Men selv dette er ikke nok for å få kvinnen til å stoppe. Det er da en mann ved navn Jay Lopez dukker opp. Han har fått mer enn nok av ondskapen hennes og er klar for å sette henne på plass.

«Jeg kjøper alt sammen!», sier mannen mens han refererer til godteriet. «Jeg skal kjøpe alt sammen og gi det bort til disse menneskene. Du burde gå og skamme deg!»

Deretter kjøper han alt godteriet for 80 dollar.

Kvinnen som filmet skrev på Facebook: «Det er gode mennesker og dårlige mennesker i verden og jeg ble vitne til det med egne øyne. Pokker ta dere ignorante mennesker som absolutt må klage på noe hele tiden.»

Se den sjokkerende konfrontasjon nedenfor og vennligst del dette med dine venner på Facebook.

Loading...