De neglisjerte hunden på det groveste og døpte henne Judas. Etter 10 år i lenke, blir hun reddet.

Hva denne hunden måtte tåle fikk tårene mine til å presse på.

Denne hunden var fastlenket i 10 år. Hun hadde ikke noe teppe, leke eller bein. Hun hadde ofte ikke mat eller vann. Naboer sa at de hadde vært vitne til hundens eiere urinere på henne, og at de hadde ringt den lokale SPCA mange ganger gjennom mange år, men ingenting ble gjort for å hjelpe henne.

Til slutt tok en forferdet nabo kontakt med Animal Advocates Society of British Columbia (AAS). Da redningsgruppen først så denne mishandlede og forsømte hunden, var det om natten. Hun lå i den frosne gjørmen dekket av sin egen avføring, og et pledd av snø.

AAS beskrev hva de gjorde videre:

Vi gikk rett til henne; dokumenterte elendigheten hennes og reddet henne deretter ut av sin indignitet og ensomhet.

Da vi fikk henne, var hun avmagret, dehydrert og knapt i stand til å gå på grunn av smertefulle hofter. Pelsen hennes ble veid ned av klumpete gjørme. Eierne hennes hadde kalt henne ‘Judas’. Vi byttet navn til Judith.

Vi fant henne et hjem med to veldig fantastiske mennesker, som elsket henne høyt, og gjorde henne til et familiemedlem, og det er det hver hund ønsker mer enn noe annet – mer enn mat, vann og husly. Og da hennes gamle hofter ga etter, fikk familien henne en handlevogn og tok henne med overalt. Hun gikk på camping og til sjøen og jaget ekorn i vogna. Og da hun døde av alderdom, etter halvannet år, tok hun med seg alle minnene om ren kjærlighet, varme, god mat og moro. Og tiden før teller ikke i det hele tatt.

Se til slutten for å oppleve Judith få en veldig happy ending.

Judiths historie fortjener å deles. Del videoen med dine venner.

Loading...