Video av løshund som tisser på en mann går viralt, men mannen overrasker alle og adopterer han.

Etter en overvåkingsvideo av en løshund som tisser på en mann på et fortau gikk viralt tok historien en uventet vending. Selv om mannen først var opprørt over å ha blitt forvekslet med en brannhydrant returnerte han til det samme stedet dagen etterpå for å redde hunden.

Heinze Sanchez, 27 år fra Rio de Janeiro, satt bare på gaten på sin mobiltelefon da gatehunden snek seg opp mot ham bakfra, sniffet på han og tisset han opp etter ryggen.

Heinze var synlig opprørt og tok sats mot hunden og truet ham med et spark. Men hunden gikk bare unna og så på Heinz fra en avstand mens en annen løshund kom for å sjekke hva som foregikk. Dynket i urin tok han av seg t-skjorten sin og stormet vekk. Overvåkningsbilder av den komiske situasjonen ble postet på internett og gikk viralt.

Men Heinze var ikke en som var langsint. Han tok til Facebook og skrev: «Jeg våknet opp denne morningen og gikk for å lete etter den lille hunden som tisset meg på ryggen. Jeg prøvde å finne ut hvem som eide den men jeg skjønte egentlig at det var en gatehund.»

Omsider klarte han å finne hunden og når han ropte på den kom den logrende med halen og de to lekte sammen en liten stund. «Jeg bestemte meg da for å ta den med hjem. Han er allerede blitt godt vant, han holder seg nær meg og ynker seg når jeg drar hjemmefra. Han stelte i stand litt av et rot hos naboen min men han er en flink bisk», fortalte han den brasilianske tv-kanalen Globo. Han kalte hunden for Enzo og har allerede delt mange søte bilder av ham med hunden.

«Jeg ga han det navnet fordi jeg alltid har sagt at hvis jeg får en unge skal han hete Enzo og nå bor han hos meg. Han blir matet og er ren», sier han.

Selv om han opprinnelig mottok plenty av negativ feedback fra mennesker fordi han hadde prøvd å sparke etter hunden, har han forklart at han ikke prøvde å skade Enzo men bare å skremme ham. «Jeg er ikke en dårlig person slik som mange har sagt. Jeg ble bare sint på grunn av det som skjedde», forklarer han i et Facebook-innlegg. «En ting du kan observere i videoen er at når jeg (prøvde å) sparke han var han langt unna føttene mine. Jeg løpte ikke etter han. Jeg kastet ikke steiner i det hele tatt. Jeg snakket fortsatt med den andre hunden som kom bort til meg.»

Vennskapet deres startet muligens på en litt pinlig måte men det så ut til at Enzo valgte det riktige mennesket å tisse på. 🙂

Likte du dette, lik Viral'o'Mania på Facebook:

Loading...