I 3 timer dyttet den hjemløse biler under snøstormen. Få dager senere får han en telefon…

Når det føles som om livet snur seg mot deg, er det lett å bare gi opp. Men det var ikke det Shelby Hudgens gjorde da han ble tvunget ut i et liv på gata.

Tidlig i 2015 hadde han vært hjemløs i et par måneder etter at huset hans brant ned. Det var ikke lett, men han hadde hunden sin og den gamle blå bilen som han syntes var god nok. Han hadde også et utrolig stort og varmt hjerte.

I februar feide en snøstorm over byen, og værforholdene var så dårlige at biler ikke kunne holde seg på veiene. Hudgens var nær en spesielt ulykkesutsatt bakke da han bestemte seg for å hjelpe til ved å dytte bilene i riktig retning – bokstavelig talt.

hjemlos snostorm

KOAA

I 3 timer sto han ute i snøstormen og dyttet bilene opp bakken da de begynte å skli feil vei. Hans uselviske handling ble lagt merke til av lokale medier, som intervjuet ham på stedet. En av dem som så innslaget var Sarah Webster. Hun ønsket at Shelby skulle bli belønnet for sitt harde arbeid, så hun opprettet en GoFundMe-side der folk kunne donere til Shelby.

— Jeg ønsker at alle kunne tatt hensyn til folk som trenger hjelp, og hjelpe dem, sier hun til KOAA5. Det er tonnevis av mennesker som har mer enn Shelby har, og velger å ikke hjelpe.

hjemlos sno2

KOAA

Etter bare noen få dager hadde over $23 000 blitt samlet inn, og Sarah bestemte seg for å spore opp Shelby for å dele den utrolige nyheten. Shelby ble naturlig nok overveldet av den positive responsen han fikk, og ser fortsatt på alt med sitt positive syn.

— Forhåpentligvis kan jeg få jobb så fort som mulig, så alt kommer til å rulle og bli bedre, sier han.

hjemlos sno3

KOAA

Og det ble bedre. Etter at historien spredte seg, fikk han flere jobbtilbud, hvorav ett virkelig skilte seg ut. Nå planlegger han å utdanne seg til sykepleier, og pengene skal gå til et nytt hjem. Alt dette for tre timers arbeid i en snøstorm. Hvis det kan lære oss noe, er det at det lønner seg å være snill.

Vi synes Shelby er et stort forbilde, og vi kan alle lære av hans holdninger. Vennlighet lønner seg tross alt alltid i det lange løp. DEL gjerne hvis du er enig.