Hund reddet fra avlivning i siste sekund. Nå er han verdens første skøytehund! (VIDEO)

En søt Labrador Retriever ved navn Benny har blitt verdens første skøytehund.

Som valp ble han reddet fra avlivning, og siden den gang har Benny lært å gå på skøyter, av tidligere skøytetrener Cheryl Del Sangro, som tok ham med på en øvelse. Hun har en venn som foreslo at de skulle lage en fanvideo til Vegas Golden Knights, NHL-teamet som kom til Stanley Cup, og det var slik Benny begynte å lære å skate!

Del Sangro og venninnen hennes laget en video av Benny som løper på isen og bærer en hockeyspinne og puck, men uten egentlig å gå på skøyter.

Da tenkte Del Sangro at Benny kanskje ville prøve å virkelig stå på skøyter og lagde ham et par spesialskøyter. Etter litt smidighetstrening ble Benny forsiktig ført ut på isen. Han tok til isen og skøytene ganske raskt.

«Jeg begynte å lære ham det på samme måte som å lære et lite småbarn, og utrolig nok ble han raskt vant til det. Han var i stand til å stå og skate på egenhånd den første dagen vi prøvde det,» sa Del Sangro til PEOPLE. «Han fortsetter å forbedre seg hele tiden.»

Benny kom inn i Del Sangros liv etter at han var uønsket av praktisk talt alle andre.

«Han hadde tilbrakt seks måneder i en kennel i Utah og ble til slutt satt på avlivningslisten,» sa hun.

«En lokal redningsgruppe trakk ham ut derfra i siste sekund og fraktet ham til Las Vegas, men ingen adopterte ham. Men så snart jeg så øynene hans på bildet, visste jeg at han var ment for meg. Jeg fylte ut skjemaene, endelig fikk jeg møte ham, og det var øyeblikkelig kjærlighet.»

Benny gleder seg og logrer med halen hver gang han går på isen. Han liker også å gå på isen uten skøyter for å kjøle ned potene.

Se Benny i aksjon i videoen nedenfor.

Loading...