Sønnen hans frøs ihjel i en vinterstorm. Men se hva som skjer når pappa skal ta farvel.

Da Justin Smith ble funnet livløs i veikanten og temperaturen målte 20 minusgrader på gradestokken i Pennsylvania, var ambulansepersonell sikker på at han var død. Både hudfarge, blodtrykk og puls var helt fraværende.

”Vi befinner oss ved en 25 år gammel mann, som ble funnet liggende i en snøfonn,” kan du høre ambulansesjåføren Emmet Thomas si på et opptak. ”Alle tegn… leder oss til å tro at han har vært død i over i en god stund.”

Forvirring spredte seg raskt da foreldrene fikk den grusomme nyheten. En offiser dedikert til mistenkelige dødsfall ble også innkalt med det samme.

Da alle piler pekte mot tragedie, var det én mann som så lys i mørket; Dr. Gerald Coleman ved Lehigh Valley Hospital i Allentown, Pennsylvania. Han var sikker på at noe kunne gjøres for å bringe Smith tilbake til bevissthet. Og gjett hva? Dét var det! Og den fenomenale metoden de brukte, kan du se med egne øyne i videoen nedenfor – et ekte mirakel!

På grunn av de brutale naturkreftene Smith ble utsatt for, led han av alvorlig hypotermi, men mot alle odds var organene hans like fine og hele.

”Vi kan ha vært vitne til et gjennombrudd i moderne medisin – dette området utvikler seg stadig vekk i ekstraordinære tilfeller,” uttaler Dr. Coleman seg til Pennsylvanias Standard Speaker. ”Justins overlevelse er en banebrytende hendelse som kan hjelpe oss med å utvikle måter å gjenopplive på og hvordan behandle mennesker som lider av hypotermi.”

Se vidunderet selv nedenfor og DEL Dr. Coleman sitt gode arbeid!