Da hans kone gjennom 73 år døde, hadde han ett ønske…

Joe og Helen Auer var gift i 73 nydelige år. Da Joe fant sitt livs kjærlighet død, hadde han bare én ting å spørre henne om.

Helen døde fredfullt i deres hjem i en alder av 94 år. Det var Joe, mannen hennes gjennom 73 år, som først fant Helen. Han gikk mot sin avdøde kone, ga henne et kjapt kyss og sa til henne: «Helen, kall meg hjem.»

To dager senere kom det kallet. I en alder av 100 år gikk Joe bort, kun 28 små timer etter at Helen døde, men familien sier at de timene var noen av de lengste i Joes liv.

I deres 73 år sammen hadde forholdet deres overlevd den store depresjonen og andre verdenskrig, som Joe brukte tre år av sitt liv på å kjempe i. Under utplasseringen hans, fødte Helen deres andre barn og hun sendte et bilde av seg selv og deres to barn til Joe. Det fotografiet hadde han med seg gjennom hele krigen og han holdt fast på det slitte bildet til den dagen han døde.

I løpet av deres lange tid sammen, ønsket de hele 10 barn velkommen til denne verden, og etterlater seg nå 9 av de barna, sammen med 16 barnebarn, 29 oldebarn og et tippoldebarn. Samtlige av dem føler seg velsignet over å ha kommet fra så hengivne og medfølende foreldre.

«Det er en frydefull tid», sier deres datter, Mary Jo Reiners. «Mamma og pappa levde et velsignet liv.»

Selv om Joe og Helen hadde sin andel av vanskeligheter, sier familien at deres lojalitet til hverandre gjorde dem i stand til å håndtere all trøbbel som ble sendt deres vei.

«De var enkle og ydmyke mennesker. De ville ikka ha noenting, men fikk alt i retur», sier sønnen deres, Jerry. «Hvis noen vurderer å gifte seg, kan de gjøre mange verre ting enn å se på mine foreldre.»

Nå, med bare en kort tids mellomrom, starter Helen og Joe et nytt kapittel sammen.

Kilder: Cincinnati.com og Meyer Sons Funeral Homes.

Loading...