Gåsen ville ikke slutte å kakke på bildøren hans. Selv DENNE politimannen forventet ikke grunnen.

James Givens har jobbet i politiet i 26 år. Han bor i Cincinnati i Ohio, og har hjulpet mange mennesker opp gjennom årene, men aldri har en gås bedt om hans hjelp… Før nå.

James satt i politibilen sin da gåsen kom gående. Hun stilte seg ved siden av bilen og begynte å skrike. James kastet ut litt mat, men hun ignorerte maten, og fortsatte å skrike. Deretter gikk hun litt unna, stoppet og kikket tilbake på James, og skrek mer. Etter en stund kom hun tilbake, og James skjønte at noe var på ferde. Han fulgte etter gåsen, som tok han med til ungen sin. Gåsungen lå i gresset, 100 meter fra politibilen, og hadde rotet seg inn i tauet fra en ballong.

James visste først ikke hva han skulle gjøre, og var redd moren skulle angripe ham. Men kollegaen Cecilia Charron løftet opp den lille ungen, og begynte å vikle ham løs fra snøret. Utrolig nok skjønte moren at de var der for å hjelpe til, og angrep dem ikke. Da ungen endelig var fri, slapp Cecilia ungen ned til moren, og de svømte avgårde sammen.

Det virker nesten for godt til å være sant, at gåsen kom til politibilen for å få hjelp. «Jeg vet ikke hvorfor jeg fulgte etter henne, men jeg gjorde det. Det får meg til å lure – vet de at de skal henvende seg til mennesker når de trenger hjelp?», spør James retorisk. Vi får nok aldri svaret på det – men det er uansett en fin historie! Her kan du se en film fra hendelsen. Del den gjerne med venner.

Loading...