Tenåringsgutt kjøper 170 roser på valentinsdagen – en til hver jente på skolen så alle skal føle seg sett.

Er man i et lykkelig forhold og alt er rosenrødt, kan Valentinsdagen fortone seg som den mest fantastiske tiden på året. For mange er det imidlertid en dag du raskt vil skal være over, da ensomheten tar overhånd.

Jeg husker at Valentinsdagen var veldig spennende da jeg gikk på skolen. Kom jeg til å få noe? Hvem andre fikk? Å IKKE få noe var pinlig.

Akkurat det ønsket Jayme Woolie å unngå. Selv om han bare er 17, er tenåringen så empatisk og klok at han ønsket å sørge for at hver jente på skolen følte seg sett. Det er det jeg kaller en ekte gentleman.

jayme

Jayme Woolie ville ikke at noen jente på skolen skulle føle seg engstelig gjennom valentinsdagen. En liten gest ville være nok til at hver jente skulle føle seg sett, så på eget initiativ valgte Jayme å ikke bare kjøpe en blomst til noen han syntes var fin. Han kjøpte blomster til alle jentene på skolen.

«De siste årene jeg har gått på Axtell, har ikke alle jenter fått blomster og sånt. Bare de med hemmelige beundrere eller populære jenter fikk ting. Det føltes hjerteskjærende å vite at ikke alle jenter følte seg spesielle, sier Jayme da han ble intervjuet av CNN.

Jayme ba moren om hjelp, og med stolthet og glede hjalp hun sønnen med å få tilsammen 170 roser, en for hver jente på skolen.

14. februar sto Jayme utenfor skoleinngangen slik at han ikke miisset en eneste jente.

Ikke helt uventet ble Jaymes initiativ bare møtt av positive reaksjoner. Flere jenter delte bilder på Facebook, og takket Jayme for at de fikk alle til å bli verdsatt.

Flere lokale medier la også merke til tenåringens gest, og ingen er mer stolte enn moren til Jayme.

«Å si at jeg er stolt er den største understatementen. Jayme har det største hjertet av alle jeg kjenner,» skriver mamma Amy i et Facebook-innlegg.

For en verden hadde hatt hvis flere tenkte som denne fyren. Han vil gjøre enhver jente virkelig glad en vakker dag. Del gjerne for å hylle Jaymes hyggelig gest.