Denne dyrehelten forvandler gamle dekk til tusenvis av kosesenger til løshunder -og katter.

Det som pleide å være søppel blir nå forvandlet til noe veldig nyttig for dyr.

Amarildo Silva Filho er 23 år og kommer fra Brasil. Den engang strebende kunstneren jobbet i en dagligvarebutikk for å betale regningene sine, men han følte ikke at han levde sitt livs formål.

Det Amarildo virkelig ønsket å gjøre var å gi en hjelpende hånd til dyr og miljøet. Hans nabolag i Brasil var ofte forsøplet av det de fleste ville ansett som skrot men Amarildo så potensialet i de mange forlatte og kasserte gjenstandene.

En dag snublet han over en haug av dekk langs gaten. Siden han alltid har vært interessert i gjenbruk og å gi gamle gjenstander en ny funksjon, ønsket han å gå forvandle et av de gamle dekkene en til en seng til en av de mange løsdyrene som gikk gatelangs i Brasil.

Det som begynte som et simpelt eksperiment ble etterhvert et kjempeprosjekt. På to år har Amarildo tatt over 6000 gamle dekk og brukt dem til å lage varme og koselige dyresenger.

Prosessen tar ca 40 minutter og på den tiden skjærer han til og vasker dekkene. Deretter personliggjør han hver enkelt seng med individuelle farger og design og skriver navnet til dyret som skal få sengen. Enten henter han dekkene fra gaten, kjøper dem i store kvanta eller mottar dem som donasjoner.

Amarildos dyresenger har blitt så populære at han nå mottar ordre fra mennesker over hele landet – men han håper å utvide forretningen, siden han ikke har et team til å hjelpe ham.

Amarildo selger sine produkter på Facebooksiden sin.


Loading...