Redningsvalp har en ekstra hale i pannen – «Han er helt sunn og frisk,» sier veterinæren.

Møt Narwhal, en perfekt sunn og frisk redningsvalp med en overraskende fysisk kuriositet som gjør ham ekstra spesiell.

Den 10 uker gamle pelsballen ble reddet av Mac’s Mission, som er en ideell hunderedningsorganisasjon som hovedsakelig hjelper valper med spesielle behov. Det som er litt spesielt med denne nydelige skjønningen, er at han har en liten halelignende utvekst i pannen.

hale i pannen

Rochelle Steffen/Mac’s Mission

Grunnlegger Rochelle Steffen fortalte ABC News at de fant den bedårende lysebrune «Enhjørningsvalpen», som han blir kalt, på en dumpeplass i landlige Jackson i Missouri, hvor hun sa at «hundrevis» av hunder har blitt dumpet.


«Han ble tatt røntgenbilder av og fikk seg et besøk hos veterinæren i går og er en helt frisk valp, med en ekstra hale i ansiktet,» forklarte hun. «Det er ikke noe medisinsk behov for å fjerne den for øyeblikket, og den er en tredjedel av størrelsen på halen hans.»

hale pannen1

Rochelle Steffen/Mac’s Mission

Selv om enhjørningshalen gjør Narwhal til «DEN KULESTE VALPEN EVER», sier redningsorganisasjonen at halen ikke logrer.

Den bedårende lysebrune pelspjokken med svart nese og store brune øyne antas å være en blanding av Daschund og Beagle, mener Steffen.


hale pannen2

Rochelle Steffen/Mac’s Mission

«Han har ingen smerter og leker i timevis,» la hun til.

«Mac’s Mission fokuserer på å hjelpe hunder med misdannelser, som gjerne er neglisjert eller traumatisert, siden det er hunder i denne kategorien som blir avlivet mest – langt mer enn noen andre, og det er et stort behov for å gi dem en sjanse,» sa Steffen. «Vi gir dem den sjansen.»

hale pannen3

Rochelle Steffen/Mac’s Mission

Fordi den ideelle livreddende innsatsen strengt tatt er grasrot gjennom sosiale medier, forklarte Steffen at oppmerksomheten Narwhals historie har generert, hovedsakelig har vært en episk åpenbaring for så mange nye mennesker, til å finne ut om deres fantastiske, lille redningsorganisasjon.


«Vi elsker virkelig vår lille Narwhal og de andre hundene han nå hjelper her, som følge av oppmerksomheten!»