Da de satte denne blinde gutten foran pianoet, kunne jeg ikke holde tårene tilbake.

Patrick Henry Hughes spiller i korps ved University of Louisville, men han har aldri sett en eneste fotballkamp. Det er fordi Patrick ble født blind. Han er også ute av stand til å dra full nytte av sine armer og ben, så Patrick bruker en rullestol for å komme seg rundt. Hvordan kan det ha seg at noen som ikke kan gå endte opp i et korps? Patricks historie er full av ekstraordinære spørsmål som dette.

Etter at Patrick ble født, utviklet han en gledelig kjærlighet til musikk da han oppdaget familiens piano. Innen Patrick var to år gammel, var han i stand til å spille enkelte sanger på kommando. Hans far beklaget seg over at Patrick ville tilbringe sine dager i en rullestol, men han følte seg velsignet over at han fikk dele musikkens gave med sin sønn.

Spol frem til Patricks studietid ved University of Louisville. Når noen i musikkavdelingen først fikk ideen om å la ham bli med i korps, syntes Patrick det var absurd. Men med hjelp av sin far, dannet de to et lag som ville slå alle odds og bevise at det er ingenting du ikke kan gjøre.

Se videoen under for å se hvordan Patricks far spilte en stor rolle i Patricks liv. Hvis du likte denne historien, sørg for å DELE den med vennene dine, slik at de kan høre om Patricks utrolige historie.

Loading...