Forskjellen én dag kan utgjøre i livet til en kennelhund.

Hvilken forskjell en dag kan gjøre i en kennelhunds liv!

Spokey var på SPCA da Marla og kjæresten James gikk for å se på hunder for å muligens adoptere. Da de så Spokey, visste de øyeblikkelig at de ville ha henne.

«Vi ble forelsket i henne i det øyeblikket vi så henne, og returnerte til SPCA hver dag til hun var tilgjengelig for adopsjon,» skrev Marla.

De tok dette bildet av Spokey i kennelen.

spokey 1

Dagen etter adopsjonen tok de dette bildet. Én dag hjemme og Spokey smilte fra øre til øre.
spokey 2

SPCA har ikke mye informasjon å dele om bakgrunnen hennes, men paret venter på å bli bedre kjent med Spokey. Marla sa: “De vet mye om henne, i tillegg til at de fant henne i landlige Vest-Virginia, og hun har hatt valper i det siste. Hun er veldig rolig, men er både fascinert og livredd for kjøretøy når de kjører forbi henne.”

På hennes første dag hjemme hadde de litt problemer med å få henne til å spise og drikke, men de ble fortalt at denne oppførselen, «kan være normal med redningsunger.» Men noen dager senere bosetter Spokey seg fantastisk i sitt nye hjem.

Marla sa: “Spokey gjør det bra! Vi kjøpte henne tre leker, og hun tar alle tre av dem overalt hvor hun går. Hun virker sjokkert over at hun har ting for seg selv!”
spokey 3

“Hun har også begynt å spise mye bedre nå som hun har bosatt seg. Vi blander våt mat og tørr mat og legger den i en «Kong» for henne å leke med og spise på samme tid, som hun elsker.”


spokey 4

“Spokey blir også mye mer leken! Hun vil løpe rundt med James og mgg i bakgården og lærer enkle kommandoer som ‘sitte’ og ‘labb’. Vi melder henne på gruppetrening som begynner neste uke. «Vi er så glade for å ha en så fantastisk valp i livene våre.”
spokey 5

Og ett år senere? Hvordan er Spokey nå? Marla og James delte en oppdatering sammen med noen få nye bilder av Spokey som avslører hvor langt den søte hunden har kommet etter et år hjemme hos dem.

“Dette er Spokey sin versjon av ’tilbringe tid utendørs’. Ingenting som å glede seg over en lys solskinnsdag i en puffy hundeseng og all hennes mat og leker.”
spokey 6

“Spokey sover ikke med mindre hun berører noen. Hun er den største koseren jeg noensinne har møtt. Hvis poten hennes ikke berører noen del av kroppen min, vil hun ikke legge seg.”
spokey 7

“Spokey er den lykkeligste, mest tøysete og mest kjærlige hunden noensinne. Spokey har gjort livet mitt 100% bedre. Jeg kunne ikke vært lykkeligere over at hun ble brakt inn i livet mitt.”
spokey 8

DEL denne hjertevarmende adopsjonshistorien med dine venner og familie.